11 hot στέκια του Χολαργού που πρέπει να ξέρεις

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ MEAT & MORE, μοντέρνο κρεοπωλείο-deli με όλα τα καλά

Ονομαστό κρεοπωλείο στον Χολαργό εδώ και 30 χρόνια

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
io7a4000.jpg
3_438.jpg
io7a4008.jpg
-a-jpeg-11_blackangus_australia_tomahawkcmyk.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο κρεοπωλείο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ τα πάντα είναι προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Ονομαστό κρεοπωλείο στον Χολαργό εδώ και 30 χρόνια, με τη δεύτερη γενιά, τον Φώτη Μπεκιάρη, να συνεχίζει την παράδοση και να την πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με αυτό το μοντέρνο κρεοπωλείο-deli που άνοιξε το 2017.  Τα πάντα εδώ είναι προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια, από την καθαριότητα του χώρου ο οποίος αστράφτει, μέχρι το κάθε προϊόν που είναι διαλεγμένο με απόλυτη φροντίδα. Εδώ θα βρείτε όλα τα καλά, όπως ντόπια μοσχάρια ελληνικής κόκκινης φυλής, Black Angus από Ουρουγουάη, ΗΠΑ, Αυστραλία, Αργεντινή, premium κοπές κρεάτων (picanha, tomahawk, rib-eye, hanger steak), βουβάλια Κερκίνης, βιολογικά κρέατα, τα οποία συμπληρώνονται από μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων: ρολά γεμιστά, τορτίγιες, ποικιλία σε μπιφτέκια, Black Angus burgers, chicken fingers παναρισμένα με panko, χειροποίητα χωριάτικα λουκάνικα και πολλά άλλα νόστιμα και ωραία. 

Μια ξεχωριστή κατηγορία στον Μπεκιάρη είναι και τα προϊόντα delicatessen, όπως: παραδοσιακά ζυμαρικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και ιταλικά premium ζυμαρικά (Νάπολι), μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες (να προμηθευτείτε οπωσδήποτε αυτές που είναι για μπάρμπεκιου), εκλεκτά αλλαντικά και φοβερά τυριά από μικρά ελληνικά τυροκομεία (Νάξος, Τήνος, Κάσος κ.λπ.), βιολογικό γάλα και γιαούρτι, αυγά, τροφές ειδικά για παιδιά χωρίς αλάτι και ο κατάλογος είναι μακρύς. 

Στα πολλά συν η ευγένεια και η προθυμία των ανθρώπων του καταστήματος, τους οποίους μπορείτε να συμβουλευτείτε, επίσης, για τα μυστικά του ψησίματος και του μαγειρέματος!