- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κυριακάτικο brunch στο Athenee με επικά γλυκά του Madame Fraise
Το κυριακάτικο ραντεβού των γλυκατζήδων
Το Madame Fraise, το πρώτο ζαχαροπλαστείο «φάντασμα» της Αθήνας, για τρεις Κυριακές στο κυριακάτικο brunch του Athenee
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έσκασε στην πόλη η πιο γλυκιά είδηση: ένα ζαχαροπλαστείο «φάντασμα», το πρώτο της Αθήνας, μόλις είχε ανοίξει. Έφτιαχνε βουτυρένια Paris Brest με mousseline από φουντούκια Piemonte και τραγανή πραλίνα à l'ancienne, διαφορετικά cheesecakes με μους τριαντάφυλλο, μια tarte tatin σκέτο ποίημα… Ο μόνος τρόπος να τα δοκιμάσεις ήταν μέσω της Wolt αφού το Madame Fraise δεν έχει φυσικό κατάστημα μόνο ένα εργαστήριο όπου δημιουργεί καθημερινά τα ζαχαρένια θαύματά του. Για αυτό και πήρε τον τίτλο του πρώτου αθηναϊκού ghost pastry shop.
Το delivery μέσω της πλατφόρμας Wolt εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός δρόμος για να γνωρίσεις αυτά τα επικά γλυκά που δημιουργούν οι pastry chefs Γιάννης Κίκιρας και Ευγένιος Βαρδακαστάνης. Όμως, πού και πού παρουσιάζονται κάποιες αναπάντεχες ευκαιρίες για πιο… άμεσα τετ α τετ μεταξύ των γλυκατζήδων και αυτών των υπέροχων γλυκών. Τρεις τέτοιες ευκαιρίες μας περιμένουν τις ακόλουθες Κυριακές στο Athenee Athens.
Τις Κυριακές 23 και 30 Ιανουαρίου και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το Athenee Athens φιλοξενεί στο καθιερωμένο κυριακάτικο brunch του το Madame Fraise. Από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 17.00 το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε μία σειρά αέρινων γλυκών. Μια Tarte Vibrato με bitter cremeux σοκολάτας 70%, αλατισμένη καραμέλα toffee, άρωμα passion fruit και καραμελωμένα peanuts, ένα Millefeuille με Chantilly βανίλιας Μαδαγασκάρης, πραλίνα πεκάν και καραμελωμένη σφολιάτα και το ξακουστό Noble Panettone Marronchini του Madame Fraise με κάστανο, σοκολάτα γάλακτος και spread από κάστανο είναι μερικά από τα (πολλά) γλυκά που θα δοκιμάσουμε.
Επιπλέον μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου θα μπορούμε να αγοράσουμε το Noble Panettone και τα Spreads στο pop up του Madame Fraise που θα λειτουργεί μέσα στο Athenee Athens.
Athenee Athens: Βουκουρεστίου 9 & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, 210 3251430
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.