Η ανεμελιά του καλοκαιριού σ’ ένα παγωτό Zuccherino
Με την προτροπή «grab a spoon» τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία μας καλούν να γευτούμε το πιο καλοκαίρι της ζωής μας
Για αυθεντικό gelato στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Μοναστηράκι
Από το Παλαιό Φάληρο κι από κει στη Νέα Σμύρνη, το Μοναστηράκι και στην ατζέντα όσων αγαπούν τα προϊόντα τους, τα ζαχαροπλαστεία Zucherrino είναι ένα από τα πιο γλυκά σημεία αναφοράς εδώ και και τρεις και πλέον δεκαετίες. Εφέτος, υποδέχονται το καλοκαίρι με μια προτροπή: «Grab a spoon». Ας αδράξουμε ένα κουτάλι για να απολαύσουμε αυθεντικό, χειροποίητο παγωτό. «Στα Zuccherino το παγωτό δημιουργείται χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Όλες οι γεύσεις είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με ελληνικό φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας στα εργαστήρια των καταστημάτων, τηρώντας πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης σε όλα τα στάδια παραγωγής και εξυπηρέτησης», θα δηλώσει η Ελισάβετ Ντεμίρη, συνεχίστρια της οικογενειακής επιχείρησης.
Μια βόλτα στις φανταστικές προθήκες των καταστημάτων με πείθει πράγματι να πιάσω το κουτάλι μου: αυθεντικό gelato, εξαιρετικής ποιότητας, σαν να σουλατσάρω στη Πιάτσα Ντι Σπάνια ένα απόγευμα καλοκαιριού: Fior di latte, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, βανίλια Μαδαγασκάρης με choco brownies,Death by Chocolate, Blue Monster και Zuccherino Cream είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις παγωτού που απολαμβάνω. Δίπλα, δροσιστικά sorbetto από φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και παγωτά χωρίς γλουτένη, αλλά και με 0% ζάχαρη. «Μένουμε πιστοί στην άποψή μας ότι η απόλαυση είναι για όλους: σίγουρα θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε ακόμα και αν ακολουθείτε μια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη», συνεχίζει η κύρια Ντεμίρη.
Το φετινό καλοκαίρι, πιάνουμε το νήμα από την αρχή, ή μάλλον, συνεχίζουμε ό,τι αφήσαμε στη μέση. Αναζητούμε την ανεμελιά και, στο νου μου, το παγωτό είναι σύμβολο της χαράς, είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού που μόλις ξεκινά. Σ’ αυτό το μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι, εύχομαι τα βασικά μας διλήμματα να είναι: «waffle cup ή τραγανό χωνάκι;», μια ερώτηση που θυμίζει παρέες, γέλια, βόλτες. Ενσταντανέ από το προσεχές μέλλον που περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη.
Η προτροπή των ζαχαροπλαστείων Zucherrino είναι μια: Grab a Spoon και μπείτε ξανά στο ρυθμό της ζωής, άρπαξτε την ευκαιρία να κάνετε αυτά που σας αρέσουν, αρπάξτε το κουτάλι για να γευτείτε ονειρεμένες γεύσεις: στο σπίτι, στη βόλτα, ως δώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλό καλοκαίρι!
www.zuccherino.gr
Facebook: @zuccherino ζαχαροπλαστείο
Instagram: @zuccherino.gr
e-shop: https://eshop.zuccherino.gr/
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.