- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Όλα όσα μαγειρέψατε την εβδομάδα που πέρασε και ένας νικητής!
Το lockdown2 κυλάει νόστιμα και με πολλά δώρα
Το cooking challenge από την ATHENS VOICE και το www.botilia.gr συνεχίζεται
Με το που ακούσαμε για δεύτερο lockdown το μυαλό μας πήγε στο… φαγητό! Γι αυτό σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα cooking challenge, ώστε και η δεύτερη καραντίνα αυτής της τόσο περίεργης χρονιάς να κυλήσει νόστιμα και δημιουργικά. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο γευστικός λογαριασμός @tastevoice της ATHENS VOICE στο Instagram γέμισε από τις δικές σας λαχταριστές συνταγές. Τόσες πολλές συνταγές που μας άνοιξαν την όρεξη και μας έβαλαν καινούργιες ιδέες... Τι φοβερά κέικ, τι αχνιστές σούπες, πόσα βασιλικά πρωινά!
Cooking challenge, χωρίς νόστιμο δώρο γίνεται; Φυσικά όχι! Μία από τις παρακάτω συνταγές, θα κερδίσει το luxury pack του botilia.gr. Ένα πολυτελές καλάθι γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, κι άλλες λιχουδιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί όσο διαρκεί το lockdown, οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίζει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλέγεται μέσω κλήρωσης και θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice). Καλά μαγειρέματα!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα:
Κέικ μπανάνας από το soulfullofcooking και το artos_kai_theamata:
Σαλάτα ζυμαρικών με dressing κολοκύθας από τη menia.ge:
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με καρύδια, ζάχαρη, κανέλα και φύλλο κρούστας από το justlife.gr:
Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο από τη mrsolivespoon:
Σπιτική πραλίνα από χουρμάδες από το medharmonydiaries:
Pancakes με τηγανιτά αυγά από τη mrscookbell:
Porridge βρώμης μέσα σε χυμό πορτοκάλι από τη roulita_ho:
Σάντουιτς με αποξηραμένα άγρια μανιτάρια, γραβιέρα και ρόκα από το xenias_foodstories:
Χούμους με παντζάρι από το baketheclick:
Ψωμί με κουρκουμά, ηλιόσπορους και κολοκυθόσπορους από το adaywithoutgluten:
Αρνάκι λεμονάτο στη γάστρα με ρεβύθια από το apla_spitika:
Tαλιατέλες με κρέμα blue cheese και μανιτάρια πλευρώτους από το ___eatme___:
Διαφορετικό παστίτσιο από την tsoukala_angeliki:
Κοτόπουλο αλά Romana από το 2lovecooking:
Χαλβάς πορτοκάλι από την polly_forager:
Φιογκάκια με τόνο, λιαστή ντομάτα κι ελιά από τη supermum_of_twinboys:
Κουνουπίδι στο φούρνο με μελάσα από το aekitchendiary:
Σαραγλί Θεσσαλονίκης από το marysgramm:
Λουκουμάδες από την ifigeneia_tzimara:
Σαλάτα με σπανάκι, λιαστή ντομάτα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης και κουλούρι Θεσσαλονίκης από το greciantaste:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.