- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας, είναι γνωστές από την αρχαιότητα ακόμα. Ο Ιπποκράτης την εμπιστευόταν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, ενώ ο Διοσκουρίδης τη χρησιμοποιούσε στα βότανά του. Οι Αιγύπτιοι πάλι, ήταν οι πρώτοι που πριν από τέσσερις χιλιετίες, ανάμειξαν τη μαστίχα με το πόσιμο νερό, για να το καθαρίσουν και να το κάνουν να ευωδιάζει.
Σήμερα, το Mastiqua κάνει δυναμικά την εμφάνισή του, βασισμένο στα αρχαία μυστικά της μαστίχας. To ανθρακούχο ποτό με μαστιχόνερο παράγεται από την απόσταξη της καθαρής μαστίχας με ατμό και είναι αρωματισμένο με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Χαρίζει ευεξία, τόνωση και όλα τα μυστικά για μια καλή ζωή, χάρις σε αυτό το παράξενο δέντρο που επιμένει να φυτρώνει μόνο στη Νότια Χίο και πουθενά αλλού στον κόσμο. Το Mastiqua, εσωκλείει μέσα του έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, που πηγάζει από τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και το φλογερό ταμπεραμέντο της Μεσογείου. Για αυτό και σας ταξιδεύει από την πρώτη γουλιά. Ιδανικό για να συνοδέψετε τον καφέ σας, αλλά και κάθε σας γεύμα- άλλωστε οι χωνευτικές ιδιότητες της μαστίχας είναι ξακουστές ανά τον κόσμο.
Το μαγικό αυτό ποτό, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια κομψή συσκευασία, αντίστοιχη της φήμης του. Το γυάλινο minimal μπουκάλι του, παραπέμπει σε καλοκαιρινά ακρογιάλια και βόλτες στα νησιά του Αιγαίου.
Θα το βρείτε στα καλύτερα bars, εστιατόρια και ξενοδοχεία αλλά και σε επιλεγμένα supermarkets. Δοκιμάστε το και αφήστε τη φρέσκια γεύση του να σας ταξιδέψει στα αναζωογονητικά μονοπάτια, που μόνο εκείνο ξέρει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.