- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κοσμοσυρροή έγινε στα 25α γενέθλια του Magic της Algida, που τα γιόρτασε σε ένα πανέμορφο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τους διάσημους φίλους του. Η Λυδία Παπαϊωάννου παρουσίασε τη βραδιά και μας καθοδήγησε να μετρήσουμε αντίστροφα. Οι άνθρωποι της Magic τράβηξαν το μαντήλι και μας αποκάλυψαν την πανδαισία των toppings απ’ την οποία θα μπορούμε να επιλέξουμε τα τρία συστατικά που θα στολίσουν το ξυλάκι μας.

Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη και το Τορόντο, ήρθε η σειρά της Ελλάδας να αποκτήσει το ολόδικό της Magic Pleasure Store όπου από τώρα και για λίγους μήνες θα μπορούμε να φτιάξουμε το παγωτό μας όπως το θέλουμε. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρία είδη σοκολάτας (γάλακτος, υγείας, λευκή) και σε μια τεράστια ποικιλία από toppings. Από τα πιο δημοφιλή της βραδιάς ήταν τα καραμελάκια που σκάνε στο στόμα, η αποξηραμένη φράουλα και τα μικρά, λαχταριστά κομματάκια brownies. Ωστόσο, για την συγκεκριμένη και μόνο μέρα υπήρχαν και κάποιες έξτρα γαρνιτούρες όπως crumble μπισκότου και καρύδι. Ξαφνικά ο χώρος γέμισε χρωματιστά ξυλάκια και το Instagram σέλφι με λερωμένες γλώσσες.

Το ξυλάκι ωστόσο δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης για σέλφι, μιας και στα πλαίσια του επετειακού χαρακτήρα, η Magic πρωτοτυπεί με ένα καινοτόμο fashion project. Ένας κορυφαίος σχεδιαστής σε κάθε χώρα καλείται να φτιάξει ένα ρούχο υψηλής ραπτικής, έχοντας στο νου του το κλασσικό ξυλάκι Magic. Το δικό μας φόρεμα είναι σοκολατί, μακρύ και αέρινο, αρχαιοελληνικού τύπου και το σχεδίασε ο ταλαντούχος Δημήτρης Πέτρου. Stay tuned στη σελίδα τους στο facebook, για να το δεις ολοκληρωμένο εντός ολίγων ημερών.
Κολοκοτρώνη 2-5 και Βουλής
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.