- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το Magic, κλείνει τα 25 και το γιορτάζει με το Magic Pleasure Store. Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη και το Τορόντο, το λαχταριστό pop up παγωτοκατάστημα, έρχεται και στην Αθήνα από την Τρίτη 29/4 και για λίγους μόνο μήνες.
Το παγωτοφανταστικό που συμβαίνει εδώ, είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας- αλλά μην αγχώνεστε γιατί θα έχετε τη βοήθεια των Pleasure Makers- το δικό σας ξεχωριστό παγωτό Magic, σε δύο πανεύκολα βήματα: πρώτα, με βάση το παγωτό βανίλια του Magic, επιλέγετε από μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι τρία γαρνιρίσματα για το παγωτό σας. Μπορείτε να διαλέξετε είτε γεύσεις κλασικές (αμύγδαλα και brownies), είτε πιο ιδιαίτερες (μάνγκο και crispy yogurt), είτε τις απόλυτα ανατρεπτικές, όπως άνθος αλατιού και πιπερόριζα. Επίσης, αποκλειστικά και μόνο για το Magic Pleasure Store της Αθήνας, θα υπάρχουν ειδικές γαρνιτούρες, όπως crumble μπισκότου με ελληνικό καφέ και καρύδι.

Στη συνέχεια, δείχνετε τη σοκολάτα Magic, στην οποία θέλετε να βουτήξει το παγωτό σας (κλασσική, λευκή ή μαύρη) και το μοναδικό παγωτό ξυλάκι σας Magic, είναι έτοιμο. Τόσο σοκολατοαπλά!
Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Σύνταγμα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.