Είναι πολύ ευχάριστο που κρίση-ξεκρίση, τα ελληνικά εστιατόρια δεν κατέθεσαν τα όπλα και η υψηλή μαγειρική συνεχίζει καλά να κρατεί. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν τα οκτώ στο σύνολό τους αστέρια Michelin, που δόθηκαν σε έξι ελληνικά εστιατόρια. Αδιαμφισβήτητα υψηλή διάκριση για την ελληνική γαστρονομία.
Στην κορυφή πάντα και πάλι η Σπονδή που για έκτη χρονιά διατηρεί τα δύο της αστέρια και το Funky Gourmet των Νίκου Ρούσσου και Γεωργιάννας Χειλιαδάκη, που φέτος κέρδισε και δεύτερο αστέρι. Άλλα τέσσερα αστέρια μοιράστηκαν στα εστιατόρια «Βαρούλκο» του Λευτέρη Λαζάρου (να θυμίσουμε ότι είναι ο πρώτος Έλληνας σεφ που κατέκτησε το τιμητικό αστέρι), «Hytra» και «Γαλάζια Hytra» με σεφ τον εξαιρετικά ταλαντούχο Νίκο Καραθάνο και στο «Botrini’ s», του Έκτορα Μποτρίνι το οποίο αστερο-φορήθηκε για πρώτη φορά (ενώ μόλις μια εβδομάδα πριν είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή: οι επόμενες εικόνες μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη λιγούρα
Ο Στέφανος Λιβάνιος στο δεύτερο πόστο του με ακόμα πιο πολλές ζυμαρένιες νοστιμιές
Το El Mío Abnormal μάς συστήνει την πιο πλήρη εμπειρία εξόδου στον Βόλο
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.