- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Λαχταριστό brunch από τον Τάσο Αντωνίου στο Taf Kappa
Το στέκι στα Κάτω Πετράλωνα βάζει τον συγγραφέα του «Μαμά Πεινάω» στην κουζίνα
Ο Τάσος Αντωνίου ετοιμάζει ένα άκρως απολαυστικό brunch στο Taf Kappa στα Κάτω Πετράλωνα
Το brunch είναι –πια- μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Αθηναίων. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ψάχνουν το επόμενο στέκι για να απολαύσουν το brunch του Σαββατοκύριακου, σου έχουμε καλά νέα. Το -έτσι κι αλλιώς φημισμένο- brunch στο Taf Kappa με την καινούργια χρονιά αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, καθώς έχει πλέον την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.
Ο Τάσος Αντωνίου, γνωστός από το βιβλίο του «Μαμά Πεινάω», αλλά και το ομώνυμο site του με εύκολες και νόστιμες συνταγές έχει ετοιμάσει ένα άκρως λαχταριστό brunch αποκλειστικά για το Taf Kappa. Εμπνευσμένος από τη ζωή και τις εμπειρίες του στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ο Τάσος προτείνει πιάτα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα των υλικών τους και τον comfort χαρακτήρα τους.
Ανάμεσα στα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις η σαλάτα με baby σπανάκι, cranberries, αμύγδαλα και dressing μηλόξιδο, το burger με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τηγανητή mozzarella και cranberry sauce που συνοδεύεται με τραγανές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα, αλλά και τα πληθωρικά pancakes με λιωμένα marshmallows, πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα, ganache σοκολάτας και καραμελωμένα αμύγδαλα.
Μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με cocktails και drinks από την έμπειρη ομάδα του Taf Kappa. Το brunch με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου θα σερβίρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε… βάλτε το στο πρόγραμμα.
Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Κάτων Πετράλωνα, 211 1841138
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.