- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κατά παράδοση, οι Αθηναίοι πηγαίνουν για το πρωτοχρονιάτικο πρωϊνό στα μεγάλα ξενοδοχεία, που στήνουν τέτοια μέρα εντυπωσιακούς μπουφέδες. Όμως ανοιχτά παραμένουν και κάποια γνωστά σου στέκια του κέντρου, που σε περιμένουν για το πρώτο πιο νόστιμο πρωϊνό της χρονιάς.
Nice ’n’ Easy
Βιολογικά εδέσματα και jazz ήχοι. 24 ώρες ανοιχτό, για να υποδεχτείτε μαζί το νέο χρόνο. Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, 210 3617201
Playhouse
Από τις 5 έως τις 10 το πρωί, μόνο με €10 τέλειο πρωινό με όσο καφέ και πορτοκαλάδα θέλεις, αλλά και πολύ παιχνίδι. Βαλτετσίου 49, Εξάρχεια, 210 3821200
Τα Στάχυα
Ζεστές μπουγάτσες, μυρωδάτα κρουασάν, ανεπανάληπτες ζαμπονοτυρόπιτες. Ζήτα από τον Ηλία το εκπληκτικό κρουασάν σοκολάτα-μπανάνα. Σπ. Τρικούπη 12, Εξάρχεια, 210 3838539
Μελινικόν
Νέο, ήδη χαλάει κόσμο με τις απίστευτες τηγανίτες του. Ανοιχτό για το πρώτο πρωινό του χρόνου. Σκουφά 37, Κολωνάκι, 6983 396768
« Ήπειρος»
Ο πατσάς είναι all time classic για τα ξενύχτια της Πρωτοχρονιάς. Κεντρική Αγορά, 210 3240773
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.