- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Από τα πιο όμορφα στέκια όλης της πόλης και όχι μόνο των Κάτω Πετραλώνων, το Taf Kappa αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε ώρα της ημέρας.
Από τα πιο όμορφα στέκια όλης της πόλης και όχι μόνο των Κάτω Πετραλώνων, το Taf Kappa αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε ώρα της ημέρας. Το καλωσόρισμα, η αύρα, όλη η ατμόσφαιρα θα σου θυμίσουν τη χαλαρότητα των διακοπών, ενώ εσύ θα αναπαύεσαι στον όμορφο πεζόδρομο, λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι η ζωή είναι όμορφη και γλυκιά.
Το Taf Kappa ανοίγει από νωρίς, ο καφές του είναι εξαιρετικός, το brunch είναι από μόνος του ένας λόγος για να πας, ιδίως αν προέρχεσαι από ξενύχτι: θα σε δυναμώσει για τα καλά! Η κουζίνα του Taf Kappa, όμως, θα σου προτείνει και άλλα νόστιμα πιάτα, όπως πίτσα, ζυμαρικά, τορτίγιες, ζουμερά burgers και άλλα, όλα τους φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες.
Κι όταν ο ήλιος αρχίσει να φεύγει και οι ρυθμοί της πόλης να χαλαρώνουν, έως και αργά το βράδυ, ρόλο πρωταγωνιστή αποκτούν τα φανταστικά signature κοκτέιλ με την ονομασία «Πίνουμε Ελλάδα», με ελληνικά αποστάγματα, μαστίχα, ρακί και φρούτα του καλοκαιριού!
Και, φυσικά, με τις καλύτερες μουσικές του κόσμου. Μην περιμένεις άλλο, ετοιμάσου για Κάτω Πετράλωνα!
Θεσσαλονίκης 168 & Αλόπης, Κάτω Πετράλωνα, 2111841138, fb: Taf Kappa
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.