Vespa Rossa: Το καινούργιο ιταλικό τρέχει με χίλια!
Στην θέση που μέχρι πριν λίγο καιρό βρίσκαμε την ψαροφαγική Fishαλίδα, μόλις την περασμένη εβδομάδα άνοιξε η Vespa Rossa, εστιατόριο που ήρθε για να μας θυμίσει ότι παρά τις απιστίες που κάνουμε δεξιά αριστερά, ΜΙΑ είναι η κουζίνα που πραγματικά λατρεύουν οι Έλληνες μετά την δική τους, η ιταλική. Στο καινούργιο εστιατόριο, σεφ είναι ο Κώστας Τσίγκας, από τους πιο γνωστούς και καλούς της ελληνικής σκηνής. Τα πιάτα είναι πλούσιας νοστιμιάς, πατάνε πάνω σε συνταγές αυθεντικής και μια σταλιά «βουνίσιας» Ιταλίας, υπάρχουν πίτσες (και bianco-λευκή και rosso-με σάλτσα ντομάτας), ριζότι, ζυμαρικά σε διάφορες παραλλαγές, από καρμπονάρα μέχρι ραγού από σιγομαγειρεμένη ουρά μόσχου και άλλα πολλά που θα σας περιγράψω με περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα. Οι τιμές ακολουθούν την εποχή και είναι «θορυβωδώς» προσιτές, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί ένα πλούσιο δείπνο με περίπου 20 ευρώ.
Αντήνορος & Ναϊάδων ( περιοχή Χίλτον), 2107234551
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.