- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο «Παρνασσός», πίσω από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Καλλιρρόης, δουλεύει σαν λαϊκό μαγέρικο ανελλιπώς από το 1965. Εδώ και δύο μήνες όμως ζει και μια …διπλή ζωή. Το οποίον, από το (πολύ) πρωί προμηθεύει γείτονες και εργαζόμενους της περιοχής φαγάκι ελληνικό, νόστιμο, παραδοσιακό-όσπρια, λαδερά, χοιρινά πρασοσέλινο και άλλα, που μαγειρεύουν δυο κυρίες.
Από τις 6 το απόγευμα, την σκυτάλη αναλαμβάνουν 5 νεαροί, ο Παναγιώτης (γιος και ανιψιός των κυριών), ο Δημήτρης, ο Βασίλης, ο Ιγνάτης και ο Φώτης, και το μετατρέπουν σε σύγχρονο και νεολαιίστικο στέκι που σερβίρει μέχρι αργά μεζεδάκια. Τα πιάτα τους όλα είναι ανέλπιστα νόστιμα (δείτε την συνταγή με το σουτζούκι Αδάνων στην διπλανή στήλη Φαγητό στο Σπίτι), από τυριά, αλλαντικά, κρεατικά, καθώς και οινοπνεύματα ψάχνουν και βρίσκουν τα καλύτερα. Οι τιμές τους είναι πολύ καλές και το παρκάκι της εκκλησίας δίπλα ειδυλλιακό. Κάθε μέρα μέχρι αργά, Κυριακή 2 το μεσημέρι με 12 το βράδυ.
Μεναίχμου 2, Νέος Κόσμος, 2109215798
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.