- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Καφές Nitro, το καινούργιο μεγάλο trend
Ο Nescafé Azera Nitro είναι το νέο που θα ταρακουνήσει τον χώρο του καφέ
Ας πούμε ότι μπαίνεις σε μια καφετέρια γιατί λαχταράς έναν καφέ. Κι ας υποθέσουμε ότι παραγγέλνεις freddo espresso. Όλα καλά μέχρι εδώ, πρόκειται για ένα τυπικό στιγμιότυπο της καθημερινότητας. Αν όμως εκείνη τη στιγμή έβλεπες τον barista να ρίχνει τον καφέ κατευθείαν στο ποτήρι από μία κάνουλα, όμοια με εκείνης της draught μπίρας; Κι αν ο καφές έφτανε στα χέρια σου με ένα εντυπωσιακό εφέ καταρράκτη και μια βελούδινη κρέμα αντί για αφρό; Λοιπόν, τότε πιθανότατα θα ανοιγόκλεινες απορημένος τα μάτια και θα δοκίμαζες διστακτικά την πρώτη γουλιά. Και όχι με καλαμάκι, μιας που αυτός ο καφές σερβίρεται χωρίς πλαστικό. Ο καφές αυτός λέγεται Nescafé Azera Nitro και είναι το επόμενο μεγάλο νέο στον χώρο του καφέ.
Ο Nitro είναι ένας κρύος καφές στον οποίο έχει ενσωματωθεί αέρας από την ατμόσφαιρα (ο οποίος παρεμπιπτόντως περιέχει άζωτο κατά 78%). Η ύπαρξή του δημιουργεί ένα θεαματικό εφέ καταρράκτη στο ποτήρι. Μετά από λίγη ώρα, αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι αυτός ο «καταρράκτης» έχει σταδιακά μεταμορφωθεί σε μια βελούδινη κρέμα. Όμως η έκπληξη δεν σταματά εκεί. Θα απολαύσεις έναν ισορροπημένο καφέ χωρίς ακραία γευστικά χαρακτηριστικά (δηλαδή έντονα όξινο ή πικρό) το οποίο αποτελεί σίγουρα κάτι διαφορετικό που αξίζει να δοκιμάσεις.
Τον Nescafé Azera Nitro θα τον βρεις σε επιλεγμένα σημεία ανά την Ελλάδα. Μπορείς να βρεις το πιο κοντινό σου εδώ, αλλά να ξέρεις ότι η λίστα συνεχώς θα μεγαλώνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.