- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κανένα καλοκαίρι δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο, αν κατά τη διάρκειά του δεν καταναλωθούν τουλάχιστον 60 παγωτά (λίγα λέω). Όλοι το ξέρουν αυτό. Ειδικά σε αυτούς τους λαχταριστούς καιρούς που παγωτατζήδες, εταιρείες και κολλητοί φίλοι, έχουν βαλθεί να μας βρουν το καλύτερο παγωτό της ζωής μας (όπου «καλύτερο» βάλε «περίεργο» και είσαι μέσα). Κι εμείς, βεβαίως, άλλο που δεν θέλαμε. Διότι –μεταξύ μας– η ζωή είναι λίγο βαρετή, αν έχει γεύση μόνο παγωτό βανίλια.
Είσαι του υγιεινού; Τρέχοντας στο Ninnolo, που φτιάχνει sorbet φράουλα με αληθινές φράουλες και χρησιμοποιεί μόνο φρέσκο γάλα για το παγωτό βανίλια.
Είσαι πληθωρικός; Για σένα φτιάχτηκαν τα πολυώροφα χωνάκια με χρωματιστή τρούφα, πουράκια, κερασάκια... Στο Da Vinci.
Είσαι μικρός εξερευνητής; Από το παγωτό cheesecake (πόσο τέλειο αυτό του Zuccherino;) μέχρι το παγωτό τσουρέκι και το φετινό σουξέ που είναι το μαύρο (αλλά μαύρο) παγωτό (στα ψυγεία Κρι-Κρι), έχεις μια τεράστια γκάμα αλλόκοτων πειραματισμών να ανακαλύψεις.
Είσαι vegan; Τα παγωτατζίδικα αυτής της πόλης καταλαβαίνουν τους προβληματισμούς σου και σχεδόν όλα έχουν να σου προσφέρουν παγωτό με γάλα σόγιας ή αμυγδάλου, ενώ στο Arte Italiana θα βρεις 12 vegan γεύσεις από γάλα ρυζιού.
Είσαι του δρόμου; Είσαι φίλος. Ποτέ δεν θα καταλάβω εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν αναζητήσει ούτε μια φορά παγωτό στις 3 τα χαράματα. Αγαπάμε τα 24ωρα περίπτερα και τους πύραυλους στα ψυγεία τους που μας σώζουν από ξαφνικές υπογλυκαιμίες.
*120 διαφορετικές γεύσεις παγωτού από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα. Μία για κάθε μέρα του καλοκαιριού. Αν αντέχεις να μη δοκιμάσεις όλα τα παγωτά του Zuccherino, πες μας πώς το κάνεις. www.zuccherino.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.