- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δύο κορυφαίοι σεφ στο βραβευμένο Premiere
Συνεχίζονται τα γαστρονομικά δείπνα επιπέδου με θέα την Ακρόπολη
To Premiere στον τελευταίο όροφο του Athenaum InterContinental πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε στην καινούργια κατηγορία του οδηγού Michelin “Michelin Plate”. Μια κατηγορία που συμπεριλαμβάνει τα εστιατόρια εκείνα που μπορεί να μην πήραν ένα λαμπερό αστέρι Michelin ή τον τίτλο Bib Gourmand, αλλά αξίζουν ωστόσο μια θέση στον περιβόητο οδηγό. Και ό,τι αξίζει να μπαίνει στον οδηγό Michelin, σίγουρα αξίζει και την προσοχή σας.
Μια καλή ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσετε την εξαιρετική κουζίνα του Premiere είναι αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το τρίτο μέρος της συνεργασίας με βραβευμένους chef της ελληνικής γαστρονομίας. Μετά τον Παύλο Κυριάκη και τον Τάσο Στεφάτο σειρά έχει ο ταλαντούχος Γιώργος Στυλιανουδάκης. Με θητεία στο βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin Plaza Athénée, αλλά και στο περίφημο Noma της Δανίας που πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους σεφ που έχουμε.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν μπαίνει στην κουζίνα του Premier μαζί με τον βραβευμένο chef του εστιατορίου Μιχάλη Νουρλόγλου και δημιουργούν ένα υπέροχο menu degustation 6 πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως φρέσκα χτένια με φάβα, κρεμμύδι και τρούφα, καραβίδες ψητές με μανταρίνι, φινόκιο κονφί και σάλτσα από τυρί comte και επιδόρπια όπως τον αρχαίο κρητικό μπακλαβά «γάστριν» που προδίδει την καταγωγή του Στυλιανουδάκη. Η τιμή του μενού είναι €85/ άτομο και αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε πιάτο συνοδεύεται από κορυφαία κρασιά.
Λεωφ. Συγγρού 89-93, 210 9206000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δες τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και πώς να αποφύγεις τις διατροφικές παγίδες
To 2026 ήρθε μαζί με δεκάδες νέα στέκια
Κανέλα, κρέμα και ουρές στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων για το νέο pastry spot που έχει ήδη γίνει talk of the town
11 εστιατόρια που ταιριάζουν ταμάμ στα κυριακάτικα τραπέζια
Πάπρικα, γκούλας και παραδοσιακές νοστιμιές δίπλα στα μπαρόκ ανάκτορα
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Η αλληλεπίδραση με το προσωπικό δεν αφορά μόνο την παραγγελία και την πληρωμή
Για τους γείτονες μας, η καρμπονάρα δεν είναι απλώς ζυμαρικό
Στο σουβλατζίδικο που αγαπούν οι φίλοι μου και μετά παγωτό χωρίς ζάχαρη που δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι δεν έχει ζάχαρη
Κοντά τέσσερις τόνους από αυτά στέλνει σε όλη την Ελλάδα!
Ο παράδεισος του παστουρμά αλλά και αμέτρητες ακόμα λιχουδιές
«Χωρίς εσάς το Betty’s Bakery θα έμενε μια τρελή ιδέα»
Χριστούγεννα και είμαστε συνέχεια στους δρόμους
Μήπως φέτος θα κάνεις Χριστούγεννα στο ελληνικό Μαϊάμι;
Η απαραίτητη γαστρονομική στάση στο Βερολίνο
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.