- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στήθη καλυμμένα με σαντιγί, μία μηλόπιτα στα επίμαχα σημεία, φράουλες από στόμα σε στόμα και σέξι ερωτικές σκηνές που απογειώθηκαν χάρη στη ζαχαροπλαστική. Άλλες φορές πάλι, αθώα γλυκές παρά σέξι αλχημείες μαγεύουν τις αισθήσεις σε σκηνές λαχταριστές, με γλυκά που άφησαν ιστορία στην κουζίνα και το σινεμά.
Chocolat
Η Ζιλιέτ Μπινός ανοίγει μια σοκολατερί, την ονομάζει «La Chocolaterie Maya», ερωτεύεται τον Τζόνι Ντεπ (στα καλύτερά του) και τα καρέ γεμίζουν ζάχαρη από το πιο γοητευτικό γλυκατζίδικο της μεγάλης οθόνης.
Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας
Τιμ Μπάρτον και Τζόνι Ντεπ σε μία ταινία σαν σοκολατένιο μακροβούτι. Στο φόντο γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, λίμνες και ποτάμια σοκολάτας σε μια ταινία φαντασίας, σκέτη γλύκα.
Small time crooks (Μικροαπατεώνες)
Όταν πέσουν οι τίτλοι μένεις με μια έντονη λιγούρα για cookies. Λογικό, αφού είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ο Γούντι Άλεν, σε ρόλο μικροαπατεώνα, γίνεται πάμπλουτος χάρη στα κουλουράκια της γυναίκας του.
It’s complicated (Είναι μπερδεμένο)
Η Μέριλ Στριπ, διαζευγμένη 55άρα και φουρνάρισσα, μπλέκεται ερωτικά ανάμεσα στον πρώην άντρα της (Άλεκ Μπάλντουιν) κι έναν γοητευτικό αρχιτέκτονα (Στιβ Μάρτιν). Μεσάνυχτα με τον δεύτερο στον φούρνο ανοίγουν μια φλέρτι σφολιάτα και χαρίζουν στο σινεμά φρεσκοψημένα, αχνιστά κρουασάν σοκολάτας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.