- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η δημιουργική ομάδα SoulFood Thessaloniki (δημιουργοί του StreetFood Festival και Beer Festival Thessaloniki) παρουσιάζει το 1st Thessaloniki Coffee & Brunch Festival, μια μεγάλη γιορτή του καφέ και της κουλτούρας του, στο Περίπτερο των Εθνών (περίπτερο 6, εντός της TIF Helexpo)!
Στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου όλοι οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν διαφορετικές ποικιλίες, νέες τάσεις και χαρμάνια, να παρακολουθήσουν workshops και διαγωνισμούς στο coffee lab και να απολαύσουν brunch σε πολλές επιλογές καταξιωμένων καταστημάτων της Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τη «μεγαλύτερη απόλαυση του πλανήτη», τον καφέ, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν ιδιαίτερα τσάγια και σοκολάτες, smoothies, παγωτά, γλυκά αλλά και να αγοράσουν σχετικά προϊόντα. Υπό τους ήχους μουσικής από djs και τις μπάντες Yako Trio και Μr Rooster, οι διοργανωτές φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο Φεστιβάλ Καφέ της Θεσσαλονίκης αξέχαστο…
Στο Φεστιβάλ λαμβάνει χώρο και ο διαγωνισμός Smackdown Latte Art - 1st Thessaloniki Coffee & Brunch Festival, δηλαδή 50 διαγωνιζόμενοι, 2 ζάρια, 3 κριτές και 1 νικητής. Δήλωσε συμμετοχή τώρα μέσω mail στο soulfoodthessaloniki@gmail.com και γίνε εσύ ο νικητής του επάθλου των 500 ευρώ.
Επίσης, δήλωσε συμμετοχή στο master class «Leaf to Cup», «Εισαγωγή στον κόσμο του τσαγιού». Η Αναστασία Αραμπατζή από τον Δρόμο του Τσαγιού, με εξειδίκευση στη γευσιγνωσία και παρασκευή του τσαγιού, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του. Ιστορικές αναφορές, παραδοσιακοί τρόποι παρασκευής και τεχνογνωσία του τσαγιού σε ένα master class εφ' όλης της ύλης. Για να παρακολουθήσετε το master class θα πρέπει να στείλετε email και να κλείσετε θέση στη διεύθυνση: soulfoodthessaloniki@gmail.com. Οι θέσεις είναι μόλις 20!
Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 ευρώ (ημερήσια) & 5 ευρώ (τριημέρου). Με την αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζετε την είσοδό σας καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας (όσες φορές θέλετε). Περισσότερες πληροφορίες, εδώ. I like Coffee, You Like Tea My Dear…
Soulfood Thessaloniki Coffee Music List:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.