- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η δημιουργική ομάδα SoulFood Thessaloniki (δημιουργοί του StreetFood Festival και Beer Festival Thessaloniki) παρουσιάζει το 1st Thessaloniki Coffee & Brunch Festival, μια μεγάλη γιορτή του καφέ και της κουλτούρας του, στο Περίπτερο των Εθνών (περίπτερο 6, εντός της TIF Helexpo)!
Στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου όλοι οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν διαφορετικές ποικιλίες, νέες τάσεις και χαρμάνια, να παρακολουθήσουν workshops και διαγωνισμούς στο coffee lab και να απολαύσουν brunch σε πολλές επιλογές καταξιωμένων καταστημάτων της Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τη «μεγαλύτερη απόλαυση του πλανήτη», τον καφέ, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν ιδιαίτερα τσάγια και σοκολάτες, smoothies, παγωτά, γλυκά αλλά και να αγοράσουν σχετικά προϊόντα. Υπό τους ήχους μουσικής από djs και τις μπάντες Yako Trio και Μr Rooster, οι διοργανωτές φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο Φεστιβάλ Καφέ της Θεσσαλονίκης αξέχαστο…
Στο Φεστιβάλ λαμβάνει χώρο και ο διαγωνισμός Smackdown Latte Art - 1st Thessaloniki Coffee & Brunch Festival, δηλαδή 50 διαγωνιζόμενοι, 2 ζάρια, 3 κριτές και 1 νικητής. Δήλωσε συμμετοχή τώρα μέσω mail στο soulfoodthessaloniki@gmail.com και γίνε εσύ ο νικητής του επάθλου των 500 ευρώ.
Επίσης, δήλωσε συμμετοχή στο master class «Leaf to Cup», «Εισαγωγή στον κόσμο του τσαγιού». Η Αναστασία Αραμπατζή από τον Δρόμο του Τσαγιού, με εξειδίκευση στη γευσιγνωσία και παρασκευή του τσαγιού, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του. Ιστορικές αναφορές, παραδοσιακοί τρόποι παρασκευής και τεχνογνωσία του τσαγιού σε ένα master class εφ' όλης της ύλης. Για να παρακολουθήσετε το master class θα πρέπει να στείλετε email και να κλείσετε θέση στη διεύθυνση: soulfoodthessaloniki@gmail.com. Οι θέσεις είναι μόλις 20!
Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 ευρώ (ημερήσια) & 5 ευρώ (τριημέρου). Με την αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζετε την είσοδό σας καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας (όσες φορές θέλετε). Περισσότερες πληροφορίες, εδώ. I like Coffee, You Like Tea My Dear…
Soulfood Thessaloniki Coffee Music List:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.