- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Βόσπορος γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με street food πάρτι στο Μικρολίμανο
Σούβλες, μουσικές και εκλεκτοί μεζέδες με θέα τα κότερα!
Μπορεί ο Βόσπορος Grill να έχει πόστο υπέροχα θαλασσινό, εδώ και 13 χρόνια όμως –δηλαδή πολύ πριν γίνει τεράστια μόδα-η κουζίνα του αγαπάει με πάθος τα κρεατικά. Στο καλό και με έμφαση στην ποιότητα εστιατόριο όλα τα κρέατα τα προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, αρκετές συνταγές, μπαχάρια μέχρι και ειδικά σκεύη έρχονται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ οι σαλάτες, οι αλοιφές, ακόμη και τα ψωμιά και οι πίτες είναι χειροποίητα.
Η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται και με το παραπάνω και φέτος ο Βόσπορος θέλει να την τιμήσει με ένα μεγάλο street food πάρτι. Οι σούβλες θα στηθούν πάνω στον δρόμο από νωρίς το πρωί, θα ψήνονται εκλεκτά παιδάκια, κοκορετσάκια και κεμπάπ, τα κεράσματα θα δίνουν και θα παίρνουν, το κρασί θα ρέει άφθονο ενώ μουσικές από Dj’s θα αποθεώνουν το γιορτινό κλίμα. Κάντε έγκαιρα κράτηση για εσάς και την παρέα σας καθώς στο Μικρολίμανο προβλέπεται να γίνει της Μεγάλης Τσίκνας!
Ακτή Κουμουνδούρου 20 Μικρολίμανο, 210 4127324
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.