- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το νοτιότερο οινοποιείο της Ευρώπης κάνει μια Βόλτα στα Πετράλωνα
Το Οινοποιείο Στραταριδάκης βάζει το κρασί. Εσύ βάζεις την παρέα;
Το Οινοποιείο Στραταριδάκης βρίσκεται στην Κρήτη και έχει κερδίσει επάξια μια από τις κορυφαίες θέσεις στον κρητικό αμπελώνα. Οι ιδιοκτήτες-παραγωγοί του, ο Κωστής και ο Μανώλης Στραταριδάκης, και οι δύο γεωπόνοι, καλλιεργούν τους ιδιόκτητους οικογενειακούς αμπελώνες τους που βρίσκονται στα κτήματα της Σιναϊτικής μονής των Αγίων Αποστόλων, στους πρόποδες των Αστερουσίων στο νομό Ηρακλείου.
Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου όμως έρχονται στην Αθήνα, στο ωραίο εστιατόριο Βόλτα στα Πετράλωνα μαζί με δύο εξαιρετικές ετικέτες τους. Το λευκό «Άσπρα Χαράκια» από το Βιδιανό, την ντελικάτη γηγενή ποικιλία της Κρήτης, και το κόκκινο «Στράτα», ένας συνδυασμός τοπικών κρητικών ποικιλιών με κυρίαρχο το Κοτσιφάλι.
Όσοι βρεθούν την Πέμπτη στη Βόλτα θα έχουν τη δυνατότητα γευσιγνωσίας των δύο αυτών ετικετών. Μάλιστα, η πρώτη φιάλη της επιλογής σας θα είναι δωρεάν για να συνοδεύσετε τα πιάτα του μενού.

Κειριαδών και Ιπποθοντιδών 10, Κάτω Πετράλωνα, 210 3459172
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.