- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Αθήνα τρώει θεσσαλονικιώτικα
Το Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακο
Η Θεσσαλονίκη πάντα πάνω από μια κατσαρόλα, μια νοστιμιά, νέες και κλασικές συνταγές, το αιώνιο ψάξιμο της γεύσης, η γεύση της πόλης, μια γεύση που κατηφορίζει για πρώτη φορά μαζικά στην Αθήνα και στην Πλατεία Κοτζιά, το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.
Περισσότερες από 15 επιχειρήσεις εστίασης, burgers, καπνιστές παντσέτες, βουβαλίσια σουτζουκάκια αλλά και βουβαλίσιο παγωτό, φρέσκοι χυμοί και μυρωδάτος καφές, αυθεντική ιταλική piadina, παέγια και ντόνατς, ασιατικές συνταγές, γύρος Θεσσαλονίκης, ζουμερά hot dog, παραδοσιακοί λουκουμάδες, μπίρες και κοκτέλ, πολλά βιολογικά προϊόντα παρέα πάντα με άφθονη μουσική!



Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Food Festival, μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Τουρισμού εδώ και 7 χρόνια, και η δημιουργική ομάδα Soulfood Thessaloniki, μετά τα πετυχημένα Street Food Festival και Βeer Festival, παρουσιάζουν ένα νοστιμότατο mobile street food festival, για δύο μέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Eίσοδος Δωρεάν, 11.00 με 23.00, Fb Event: εδώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.