- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Οι καρποί της Αργολική Γης» στο Φουγάρο για δεύτερη χρονιά
Εκδρομή στο ωραίο Ναύπλιο και γνωριμία με τα προϊόντα και τους παραγωγούς
Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, όλοι έχουμε αρχίσει να αναζητάμε την αγνή γεύση του παραδοσιακού προϊόντος. Γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, φτιαγμένα από παινεμένα χέρια, ζυμαρικά χειροποίητα που μοσχοβολάνε, χυμοί χωρίς συντηρητικά με φρούτα από κάποιο μικρό χωράφι του κάμπου. Πώς τα βρίσκουμε όμως όλα αυτά; Πώς ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο; Ταξιδεύοντας. Και δοκιμάζοντας πολύ.
«Οι καρποί της Αργολικής Γης στο Φουγάρο» είναι μια έκθεση επίλεκτων προϊόντων που διεξάγεται για δεύτερη φορά φέτος, στο Φουγάρο, στον όμορφο πολυχώρο του Ναυπλίου. Φέτος, συμμετέχουν 17 παραγωγοί του νομού και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις!
Χυμοί, ζυμαρικά, τυροκομικά, ελιές, βότανα, γλυκά &μαρμελάδες, μέλι, παγωτό, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί από παλιές ντόπιες ποικιλίες και πολλά ακόμα προϊόντα, βραβευμένα σε ελληνικές αλλά και διεθνείς εκθέσεις. Η έκθεση (η οποία έχει ξεκινήσει ήδη και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου) είναι εμπλουτισμένη με πολλές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα για να βοηθήσει τους επισκέπτες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου (μπορείτε να δείτε όλους τους παραγωγούς που συμμετέχουν εδώ).
Ο καιρός θα είναι καλός αυτό το Σαββατοκύριακο. Τίποτα δεν σας σταματάει. Μπείτε στο αυτοκίνητο και ταξιδέψτε για να γνωρίσετε ακόμα μια νόστιμη γωνιά της Ελλάδας.
ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων
ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ
Τετάρτη 13 - Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 5-10μμ | Σάββατο & Κυριακή 11πμ-10μμ
Είσοδος ελεύθερη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.