- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ιδανικός προορισμός ο Πόρος, όχι μόνο λόγω της κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, αλλά και γιατί είναι ένα πραγματικά παραδοσιακό και πανέμορφο νησί, σαν αυτά που απέχουν δέκα και παραπάνω ώρες με το καράβι. Ένας από τους λόγους να τον επισκεφθείτε είναι και οι θάλασσές του, οργανωμένες ή ήσυχες, για ρομαντζάδα ή ιδανικές για οικογένειες. Εμείς θα σας προτείνουμε την οργανωμένη παραλία ANASA στο Μεγάλο Νεώριο, διαμορφωμένη με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το μενού, με τους ανθρώπους του ANASA να επιλέγουν καθημερινά τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα (ζυμωτό ψωμί, όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά, γιαούρτι, τυριά, αλλαντικά, μέλι και γλυκά του κουταλιού) και να δημιουργούν καταπληκτικές γευστικές προτάσεις.
Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε ένα ποιοτικό καφέ, ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ ή ένα δυναμωτικό χυμό, και να απολαύσετε μια μαγική παραλία, που θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο facebook: anasacafe (6944971098).




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.