- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ένα απόγευμα με αυθεντικά παριζιάνικα γλυκά
Γαλλική υψηλή ζαχαροπλαστική μόνο για λίγες μέρες στα Gazi College
Η γαλλική ζαχαροπλαστική μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η Βίβλος του είδους, ενώ όλοι οι απανταχού γλυκατζήδες ονειρεύονται να κάνουν σεργιάνι στα στενάκια του Παρισιού και να καταβροχθίσουν ζεστά, βουτυρένια κρουασάν που μόλις ξεφουρνίστηκαν. Αν όμως το Παρίσι πέφτει μακριά, έχουμε το αμέσως καλύτερο.

Τις πρώτες ημέρες της άνοιξης ο βραβευμένος pastry chef των Gazi College, Δημήτρης Μακρυνιώτης φοράει τον άσπρο σκούφο του, παίρνει έμπνευση από όλα τα μακρινά ταξίδια του και τις συνεργασίες του με τις καλύτερες σχολές ζαχαροπλαστικής του κόσμου και μας πάει ταξίδι αστραπή στις patisserie του Παρισιού. Το Σάββατο 1 Απριλίου στο Gazi College του Πειραιά και την Κυριακή 9 Απριλίου στο Gazi College της Γλυφάδας (11.00-16.00) θα υπάρχει ένα degustation μενού, ειδικά διαμορφωμένο αποκλειστικά για αυτές τις μέρες. Σε αυτό θα βρείτε έξι mini γαλλικά γλυκά για να πάρετε μια αυθεντική γεύση της γαλλικής υψηλής ζαχαροπλαστικής (και πιθανότατα να εθιστείτε για πάντα).

Gazi College:
Αθήνα Περσεφόνης 53-2103422112
Πειραιάς Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612
Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.