- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Κανείς στην κρίση μόνος του». Έτσι αρχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας Βενέτη που λάβαμε πριν λίγο στο μέιλ μας και που μας γνωστοποιεί ότι για όλη την περίοδο των γιορτών, σε όλα τα καταστήματά της θα ισχύει μια πράξη αλληλεγγύης.
Με την ενέργεια «Από καρδιάς Βενέτη», η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν ψωμί κάθε μέρα σε όλους όσους είναι άνεργοι, πολύτεκνοι ή άποροι από αύριο, 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια προσφορά που η εταιρεία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, τις μέρες των capital controls και που στη συνέχεια αποφάσισε να καθιερώσει στις εορταστικές περιόδους «με στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να μην στερηθούν το ψωμί, ένα είδος πρώτης ανάγκης, στη διάρκεια των γιορτών».
Με επίδειξη της σχετικής ταυτότητας, λοιπόν, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι θα μπορούν να προμηθεύόνται δωρεάν το καθημερινό ψωμί τους. Το ψωμί που θα προσφέρεται είναι το Χωριάτικο Χειροποίητο και η προσφορά ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι εξαντλήσεως των ημερησίων αποθεμάτων.
Εκτός γιορτών, τα καταστήματα Βενέτη προσφέρουν καθημερινά δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, κάθε μέρα μετά τις 22.00.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.