Θεματα Γευσης

Θα κρατούσατε μια τσάντα από μπρόκολο;

Η Haute Couture της κουζίνας

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32996-73335.jpg

Μπορεί να μην κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά η ιδέα του ιταλού πολυβραβευμένου φωτογράφου Fulvio Bonavia να δημιουργήσει αξεσουάρ με τρόφιμα έκανε να τρέξουν τα σάλια των γκουρμέ φασιονίστας. Το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε σε βιβλίο με τίτλο «A matter of taste», και ξεφυλλίζοντάς το αναρωτιέσαι που πρέπει να αποθηκεύεις τα τρόφιμα: στην κουζίνα ή στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας; Δουλειές του μπορείτε να δείτε εδώ.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

fleur-coco
Fleur & Coco: H ζαχαροπλαστική στη Θεσσαλονίκη γίνεται pop art (και τρώγεται με jazz ή rave)

Η Σάντυ Δημητριάδου φτιάχνει entremets που μοιάζουν με ψυχεδελικά γλυπτά, ζωγραφίζει με mirror glaze και αποδεικνύει ότι ανάμεσα στα τρίγωνα Πανοράματος και τα κλισέ της πόλης, υπάρχει χώρος για γαστρονομική τέχνη.

Barista pro - Lovit
Lovit: Η σοκολάτα γάλακτος που εκφράζει τη διάθεσή σου

Με ανανεωμένη εμφάνιση, πλούσια γεύση και την ελεύθερη έκφραση στο επίκεντρο, η Lovit μιλά στη GenZ και στους Millennials που αγαπούν τη διαφορετικότητα και θέλουν να δίνουν τον δικό τους τόνο σε ό,τι κάνουν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY