- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Yoleni’s με πάνω από 2000 προϊόντα στο Κολωνάκι
Καινούργιο υπερκατάστημα σπέσιαλ αφιερωμένο στην ελληνική γεύση
Το γνωστό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα προχωράει δυναμικά και με μια τεράστια κίνηση-επένδυση συγκεντρώνει και παρουσιάζει όλα του τα προϊόντα σε έναν καταπληκτικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολωνάκι που αναμένεται να κάνει αίσθηση και να αλλάξει το γευστικό χάρτη της Αθήνας. Και δεν σταματάει εδώ… Συνεχίζει και με άνοιγμα σε νέες αγορές με σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με πρώτο σταθμό τις Η.Π.Α. Για να επιστρέψω στα καθ’ υμάς, ο αθηναϊκός καινούργιος χώρος, 7 ορόφων και 2.500 τετραγωνικών μέτρων, έχει στηθεί έτσι ώστε να φέρνει νοσταλγικές μνήμες από τα ελληνικά μπακάλικα και μανάβικα των δεκαετιών του ’50 και του ’60. Πιο αναλυτικά θα υπάρχει παντοπωλείο 2.000 ελληνικών προϊόντων (τυριά, αλλαντικά και άλλα) αλλά και «μανάβικο» με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στο ισόγειο θα προσφέρονται ελαφριά γεύματα με πίτες που θα παρασκευάζονται μπροστά στον πελάτη, φρεσκοψημένα τσουρέκια που θα ξεφουρνίζονται κάθε 30 λεπτά, σαλάτες, εποχιακές σούπες, γιαούρτια, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφέ και αναψυκτικά και φυσικά κελάρι με 230 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας. Μέχρι και εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό ‘Όμιλο Πόλκα – Φροέλεν έχει προβλεφθεί για να απασχολούνται ευχάριστα τα παιδιά όσο οι γονείς ψωνίζουν. Σε κάποιον άλλο όροφο θα γίνονται μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με γνωστούς σεφ, θα υπάρχει και πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων, με οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα φιλοξενεί κάθε είδους εκδηλώσεις με έμφαση σε εκείνες των παραγωγών και συνεργατών της Yoleni’s. Η Φάρμα Μπράλου, η Eurocatering Α.Ε., η αλλαντοποιία Sary, τα γαλακτομικά Ρούμελη, οι καφέδες Δρακούλη, η La Mia Stevia, οι μαρμελάδες Citrus από τη Χίο, η μπίρα Νήσος, τα αναψυκτικά ΕΨΑ είναι μερικά μόνο από αυτά που έχουμε να δούμε και να γευτούμε, μιλάμε για ένα πραγματικά εντυπωσιακό πανόραμα τουλάχιστον 2.000 ελληνικών προϊόντων και για πάνω από 180 έλληνες παραγωγούς! Η Yoleni’s, εταιρεία που έχει βραβευθεί με Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας βάζει αυτή τη στιγμή τις τελευταίες πινελιές στο εγχείρημα ώστε να είναι έτοιμο για το κοινό μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.
Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223600
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.