- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Vinarte καλεί Αντρέα Λαγό
Είναι πολύ όμορφο, έχει χώρο χαλαρό και μαζί πολύ ατμοσφαιρικό, αγαπάει με πάθος το κρασί, τη γαστρονομία, την τέχνη και τις ωραίες μουσικές. Το Vinarte ανήσυχο και πάντα με καινούργιες ιδέες εγκαινιάζει τον κύκλο των events «chef του μήνα» με τον nomad chef Ανδρέα Λαγό να δημιουργεί με θέμα «επιστροφή στις ρίζες» την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.
Το μενού (36 ευρώ το άτομο) θα περιλαμβάνει pizza με πατάτα και καπνιστό τυρί μετσοβόνε, γαρίδες με περγαμόντο, κρέμα ταραμά και τσιπς παντζαριού, χειροποίητα ραβιόλια με κολοκύθα και κρέμα από αρσενικό Νάξου, αρωματική σαλάτα με σελινόριζα, φακές και λούζα Κέας, μοσχαρίσια spare ribs σιγομαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί με πουρέ γλυκοπατάτας-καρότου και μαρέγκα με κρέμα μούρων σε σάλτσα κουμ κουάτ.
Οι δημιουργίες του chef πλαισιώνονται από μια σειρά ετικετών Ελλήνων παραγωγών που συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα, αλλά πάντα μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα στις 140 ετικέτες του καλού, αφιερωμένου στο κρασί εστιατορίου.
Μαραγκού 18, Γλυφάδα, 2108941511
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.