- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Με δυο λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που παντρεύτηκε με το παραδοσιακό φαγητό. Το αρχιτεκτονικό δίδυμο we-l-d (we love design) και οι επιχειρηματίες Χρήστος Χρονάς και Παναγιώτης Δημόπουλος συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα κατάστημα που είναι πλέον σημείο αναφοράς για την Αγία Παρασκευή, με εξαιρετικής ποιότητας κρέας και γευστικότατο γύρο. Τα καλαμάκια, σερβιρισμένα με νεροκρέμμυδο, χυμό λεμονιού και πάπρικα, τα χοιρινά φιλετάκια και τα μπιφτεκάκια Θεσσαλονίκης καλύπτουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Αν και το Milf δηλώνει λάτρης του κρέατος, δεν παρέλειψε να δημιουργήσει ένα μενού με πολύ νόστιμες και δροσερές σαλάτες. Εμείς ξεχωρίσαμε τη Sweet Mama με ραντίτσιο, κόκκινη και πράσινη λόλα, μαρούλι, vinegrette φράουλας και ανθότυρο, και τη milf με μαρούλι, άγρια ρόκα, baby σπανάκι, ντοματίνια, σος λιαστής ντομάτας και μαριναρισμένη πανσέτα.
Θα το βρείτε ανοιχτό μέχρι νωρίς το πρωί, για όσους θέλουν κάτι δυναμωτικό μετά το ποτό.
Ανθυπολοχαγού Τασσόπουλου 1, Αγ. Παρασκευή, 210 6002.750
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.