- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το ατελείωτο πάρτι του Passepartout
Κλείνει τη σεζόν, αλλά πρώτα πρέπει να πιούμε όλη την κάβα
Κουίζ: αν βάλεις πολλά πάρτι σε ένα τι θα βγει; Απάντηση: Το Closing Season Party του Passepartout. Όσοι ξέρουν το Passepartout έχουν να το λένε για το τελευταίο πάρτι της χρονιάς και αυτή η ώρα έφτασε. Παρασκευή 22 Ιουλίου, από τις 6 το απόγευμα και για 12 ώρες, μέχρι να πιούμε όλη την κάβα, το πρόγραμμα έχει μουσικές, ξεφάντωμα και αναχώρηση για διακοπές.

Από τις 6 στις μουσικές επιλογές ο Λευτέρης Κεφαλάς με ροκ, από τις 9 ο Βασίλης Τσιατσιάμης με ελληνική ποπ, από τις 11 Louie Land με disco και από τη μία μετά τα μεσάνυχτα Κωνσταντίνος Πάλμος με… τα πάντα όλα.

Μην ξαφνιαστείς που το Passepartout θα σου θυμίζει παραλία, με ομπρέλες, κουβαδάκια, πισινούλες και άλλα, να έχεις το νου σου για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το Aperol, θα κάνει δώρο και γυαλιά ηλίου!

Σκουφά 47-49, Κολωνάκι, 210 3645546, fb: Passepartout Café
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.