- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι Κυριακές περνούν μόνο με παγωμένη μπίρα
Το Barley Cargo υποδέχεται με ζυθοχαμόγελο τις κυριακάτικες EμBEERίες
Από τις πιο γνωστές, ενημερωμένες και καλύτερες μπιραρίες της πόλης, το Barley Cargo είναι πάντα έτοιμο να μας παρασύρει στον δροσερό κόσμο της μπίρας. Το τιμάμε όλες τις εποχές, αλλά όσο να’ ναι το καλοκαίρι το αγαπάμε λίγο περισσότερο. Και αυτό ανταποδίδει με τους ανεπανάληπτους…μπιραματισμούς του, όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί. Ναι, σωστά μαντεύεις. Οι κυριακάτικες ΕμBEERίες είναι πάλι εδώ!

Αρχίζοντας από αυτή την Κυριακή, 15 Μαΐου και για κάθε Κυριακή μέχρι τις 26 Ιουνίου, ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα δίνουν το ραντεβού τους στο Barley Cargo για να μας συστήσουν τις ωραίες τους μπίρες και να λύσουν όλες τις απορίες μας. Βύνη, λυκίσκος, μαγιά, πικράδα, πλούσιο σώμα, υπόγλυκες νότες, απαλό άρωμα, διακριτική σπιρτάδα, φρουτώδης επίγευση, κρεμώδης αφρός, μεστή γεύση, τροπικά φρούτα, πιπεράτες πινελιές μπαχαρικών…η γευστική παλέτα της ελληνικής μπίρας δεν έχει τελειωμό!
Και επειδή οι καλές μπίρες θέλουν και την κατάλληλη συνοδεία, το Barley Cargo φροντίζει για τα πιο λαχταριστά μεζεδάκια, διαφορετικά κάθε φορά, ανάλογα τα παραδοσιακά προϊόντα που βγάζει ο τόπος κάθε μικροζυθοποιίου!

Μεζεδάκια και καλή μπίρα. Έτσι θέλουμε να περνάμε τις Κυριακές μας. Για αυτό ας δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 9 μ.μ. στο Barley Cargo για να δοκιμάσουμε τη Θεσσαλονικιά μπίρα Sknipa, την πρώτη ελληνική μπίρα που φέρνουν κοντά μας οι ΕμBEERίες, και να γνωρίσουμε τους παραγωγούς της.
Αναλυτικά το πρόγραμμα :
15.05.16 Sknipa (Θεσσαλονίκη)
22.05.16 Αργώ (Βόλος)
29.05.16 Canal Dive (Κόρινθος)
05.06.16 Σόλο (Κρήτη)
12.06.16 Ora (Πάτρα)
19.06.16 Θεσσαλική (Θεσσαλία)
26.06.16 Στίλβη (Καρδίτσα)
Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: BarleyCargo
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.