- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Όρεξη να ’χεις να πίνεις...
Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 120 οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν στα «Διονύσια» οι φίλοι του κρασιού και
λοιποί ενδιαφερόμενοι. Η έκθεση διοργανώνεται –για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά– στο Ζάππειο Μέγαρο στις 12 & 13 Φεβρουαρίου.
Μπορείς να πας από τις 11.00 έως τις 20.00 και με τιμή εισόδου € 10 για όλο το Σαββατοκύριακο.
Ελλάδα - Τουρκία στην ίδια κατσαρόλα
Ελληνικές γεύσεις με αποχρώσεις Ανατολής ή ανατολίτικες συνταγές με ελληνικό χαρακτήρα; Η Νένα Ισμυρνόγλου βάζει μπροστά την ανατολίτικη καταγωγή της και συνδυάζει τις κουζίνες Ελλάδας και Τουρκίας για μια βραδιά με γεύσεις κι απ’ τις δύο μεριές του Αιγαίου. Το μενού θα είναι… έτοιμο τη Δευτέρα 7/2 στο εστιατόριο «Γεύσεις με ονομασία Προελεύσεως» και θα περιλαμβάνει 9 πιάτα και κρασί. Για να πάρεις μια μικρή γεύση σε περιμένουν πλιγουροσαλάτα με δυόσμο, κοτόπουλο σαλάτα με καρύδια και γλυκιά πάπρικα, αυγά ποσέ με παστουρμά, μπουρέκι με χειροποίητο φύλλο με γιαούρτι γεμιστό και λευκά τυριά, kofte αρνάκι με κυβάκια μελιτζάνας, cizbiz kofte kebap στη σούβλα από αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά, Αdana πικάντικο κεμπάπ με μπαχαρικά και τσίλι, και για επιδόρπιο εκμέκ με παγωτό καϊμάκι και μπακλαβαδάκια με φρέσκο βούτυρο και φιστίκι Αιγίνης. Τιμή μενού € 45/άτομο με κρασί, Λ. Κηφισιάς 317, Κηφισιά, 210 8001.402
Μανιταρόσκονη από βασιλομανίταρα Δίρφυς: αρκεί ένα κουταλάκι αυτής της μαγικής σκόνης από μανιτάρια porcini για να δώσει άλλη γεύση στο φαγητό ή να απογειώσει μια σάλτσα. Κι ακόμη, ανακατεμένη με βούτυρο δίνει ένα βουτυρένιο κυβάκι με αρώματα από τα ελληνικά δάση που δεν θα χορταίνεις να αλείφεις στο ζεστό σου ψωμάκι. Σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και ντελικατέσεν
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.