18 εστιατόρια που ξέρουν από καλή ιταλική κουζίνα

Artemis all day eatery: Comfort αυθεντικές ιταλικές γεύσεις

Πίτσα, pasta και νόστιμα risotti στο αγαπημένο ιταλικό του Χολαργού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Artemis all day eatery
Artemis all day eatery
Artemis all day eatery
Artemis all day eatery

Στο Artemis all day eatery, στον Χολαργό, για νόστιμη ιταλική κουζίνα

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά στέκια της πόλης, που στεγάζεται σε έναν όμορφο χώρο τον οποίο πλαισιώνει ένας υπέροχος αστικός κήπος, εκεί όπου άλλοτε βρισκόταν ένας από τους πρώτους θερινούς κινηματογράφους της περιοχής. Και μιας και οι όμορφες βόλτες συνοδεύονται συνήθως από καλό φαγητό, μάθε ότι εκεί θα απολαύσεις χειροποίητες νοστιμιές με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα.

Φυσικά πίτσα, η οποία παρασκευάζεται στην ανοιχτή κουζίνα μπροστά σου, και είναι πεντανόστιμη. Με τραγανή και αφράτη ζύμη, ξεκίνα από απλή Μαργαρίτα με σάλτσα ντομάτας, φρέσκια μοτσαρέλα και βασιλικό αλλά άσε χώρο και για εκείνη με το κατσικίσιο τυρί Chevre με σάλτσα ντομάτα και prosciutto. Στα ορεκτικά θα ανακαλύψεις επίσης ιταλικές συνταγές, όπως το σκορδόψωμο και τις μπρουσκέτες με φρεσκοψημένο ψωμί και το εξαίρετης ποιότητας Carpaccio μόσχου με ρόκα, βαλσάμικο, παρμεζάνα, κάπαρη και μαγιονέζα λεμόνι. Το ίδιο νόστιμη είναι και η vegan εκδοχή του με μανιτάρια, μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο, λεμόνι και σιναπόσπορο. Θα δοκιμάσεις ακόμα νόστιμη Burrata με ντοματίνια, πέστο βασιλικού και ρόκα.

Στην κουζίνα μεγαλουργούν και στην κατηγορία pasta & risotto. Οι Tagliatelle με γαρίδες είναι από τα πιο γευστικά πιάτα που έχεις φάει, το ίδιο και το ριζότο με φρεσκοψημένο κοτόπουλο, μανιτάρια porcini και μασκαρπόνε. Μόλις φτάσεις στο γλυκό έχουμε να σου πούμε την κωδική ονομασία: γλυκιά πίτσα. Θα δοκιμάσεις και θα καταλάβεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου