18 εστιατόρια που ξέρουν από καλή ιταλική κουζίνα

Nebbiolo: Wine restaurant με comfort & modern ιταλικές επιλογές

Μενού από τον σεφ Θοδωρή Παπανικολάου, εκπληκτικά κρασιά και ένα νόστιμο deli corner

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nebbiolo
Nebbiolo
Nebbiolo
Nebbiolo

Nebbiolo: το νέο ιταλικό εστιατόριο της πόλης αγαπά το κρασί

Στα μέσα του Δεκέμβρη τις πόρτες του άνοιξε το Nebbiolo, εκεί όπου στεγαζόταν ο ιστορικός Νάρκισσος. Η Ιταλία συναντά την Εκάλη σε ένα wine restaurant με comfort & modern ιταλικές επιλογές, υπογεγραμμένο από τον Θοδωρή Παπανικολάου.

Στο νέο εγχείρημα του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, του wine merchant Χρήστου Φλώκου και του γνωστού sommelier Άγγελου Αντωνίου, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη λίστα, θα γνωρίσουμε πάνω από 500 ετικέτες κρασιού κυρίως από την περιοχή του Piemonte.

Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί με αρωματικούς κόκκους καφέ από την Κολομβία και τη Βραζιλία, αλλά και με πεντανόστιμα panini, συνεχίζοντας το μεσημέρι με ένα πλήρες μενού κλασικών αλλά και signature επιλογών και φυσικά κλείνοντας με ένα νεγκρόνι έως αργά το βράδυ, στην ελκυστική μπάρα του. 

Μην παραλείψετε να περιηγηθείτε στο deli corner, αλλά και στο κελάρι, καθώς το team του Nebbiolo απαρτίζεται από καταρτισμένους sommelier έτοιμους να σας καθοδηγήσουν σε ένα οινικό ταξίδι!

Όλα αυτά σε έναν καλαίσθητο, ατμοσφαιρικό χώρο, με φιλόξενους ανθρώπους που θα σας φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο.  

Extra tip: Αν σας λέει κάτι αυτό, που οπωσδήποτε θα πρέπει να σας λέει, είναι ότι το εξαιρετικό Nebbiolo είναι «ξαδελφάκι» του Brunello στο Κολωνάκι και του Barolo στο Ψυχικό.  

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου