- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Clair de Lune: Βραδιές στο φως του φεγγαριού με θέα όλη τη πόλη
Από τον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Novotel Athens η Αθήνα μοιάζει μαγική
Clair de Lune, το φημισμένο bar restaurant του ξενοδοχείου Novotel Athens
Αν έπρεπε να επιλέξεις μια εικόνα για να περιγράψεις τη θέα από το κέντρο της Αθήνας, ποια θα ήταν αυτή; «Το φως του φεγγαριού», το ηλιοβασίλεμα που πέφτει με θεά την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό, ακόμη και τον Πειραιά ή η 360 μοίρες θέα από μια ταράτσα;
Στο φημισμένο εστιατόριο και μπαρ roof garden Claire de Lune, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου Novotel Athens, δεν χρειάζεται να διαλέξεις αφού θα βρεις τις πιο όμορφες εικόνες και αυτό το καλοκαίρι.
Καθημερινά μετά τις 7 το απόγευμα, στο χαλαρό και ρομαντικό του περιβάλλον, θα γευτείς πιάτα μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας με άριστες πρώτες ύλες. Αξίζει να δοκιμάσεις τις μοναδικές vegan επιλογές τους (έχει και πεντανόστιμα παιδικά μενού), αλλά και τα φοβερά κοκτέιλ του, τα αγαπημένα κλασικά, signature, ακόμη και ελληνικά, με βάση τη μαστίχα και το ούζο. Πριν το επισκεφτείς καλό θα είναι να έχεις κάνει μια κράτηση, ενώ υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στο υπόγειο του ξενοδοχείου.
Μιχαήλ Βόδα 4-6, 210 8200700, www.novotelathens.gr, Fb: NovotelAthenes
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.