15 αθηναϊκά στέκια που σε ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

TGI Fridays™: Φέτος, το αγαπημένο στέκι της πόλης μας ταξιδεύει στην Καραϊβική

To τρίπτυχο Eat, Drink & Chill out ολοκληρώνεται με τα Caribbean Vibes που θα συναντήσεις στις καλοκαιρινές αυλές τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™

Στα TGI Fridays™ για πιάτα με αυθεντικά υλικά από την Τζαμάικα και τις Μπαχάμες 

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι μέρες μεγαλώνουν, εμείς ψάχνουμε ευκαιρία για μικρές, καθημερινές αποδράσεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα ταξίδι-αστραπή ως την Καραϊβική; Με μότο τη φράση “Eat, Drink & Chill Out”, τα TGI Fridays™ μας προ(σ)καλούν σε ακόμα ένα γευστικό ταξίδι που θα γεμίσει με χρώμα και εξωτισμό το καλοκαίρι μας. Αυτή τη φορά τα TGI Fridays™ ανοίγουν πανιά για την Καραϊβική, παρουσιάζοντας νέα πιάτα με αυθεντικά υλικά από την Τζαμάικα και τις Μπαχάμες.

Έτσι, θα δοκιμάσεις το σούπερ γευστικό (και πολύ εξωτικό!) Caribbean Jerk Chicken Bowl, όπου το μαριναρισμένο με μπαχαρικά jerk στήθος κοτόπουλου σχάρας, σερβίρεται με ψητό ανανά, plantain chips, ρύζι coconut, φρέσκο αβοκάντο, κόκκινες πιπεριές και σπανάκι baby. Πρόκειται για ένα άκρως λαχταριστό πλήρες γεύμα που απογειώνεται ακόμη περισσότερο χάρη στην προσθήκη του mango dressing.

Αν, τώρα, αυτό που θες δεν είναι ένα πλήρες γεύμα, αλλά μία εξωτική λιχουδιά για να συνοδεύσεις το cocktail σου, τα TGI Fridays™ έχουν να προτείνουν δύο πεντανόστιμες bar food επιλογές. Από τη μία έχουμε τις παραδοσιακές Jamaican Beef Empanadas με σπιτική γέμιση μοσχαρίσιου κιμά, πιπεριές habanero, φρέσκο τζίντζερ, κρεμμύδι, σκόρδο και μπαχαρικά που συνοδεύονται με τροπική Caribbean salsa, και από την άλλη τις Bahamas Coconut Shrimps, δηλαδή ζουμερές γαρίδες που πανάρονται σε μείγμα από νιφάδες καρύδας, panko και jerk spices και σερβίρονται με μία α-πί-στευ-τη mango sauce και pineapple pico de gallo.

Είναι γνωστό ότι η Καραϊβική αγαπά το Mojito, για αυτό και το γεύμα σου δεν θα μπορούσε παρά να συνοδευτεί με το εξωτικό αυτό cocktail. Δεν μιλάμε, όμως, για το Mojito που έχεις συνηθίσει… Φέτος τα TGI Fridays™ ξαναγράφουν το κεφάλαιο “Mojito” παρουσιάζοντάς μας επιλογές όπως το Passion Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, passion fruit, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου ή το Coconut Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, Malibu, καρύδα, φύλλα δυόσμου και φρέσκο lime που σερβίρεται μαζί με το χειροποίητο και ολόδροσο Coconut Lime Popsicle, φτιαγμένο από τους bartenders των TGI Fridays™. Θες κάτι ακόμη πιο φρουτένιο; Υπάρχει το Mango Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, mango, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου, που σερβίρεται με σπιτικό Mango Popsicle.

To τρίπτυχο Eat, Drink & Chill out ολοκληρώνεται με τα Caribbean Vibes που θα συναντήσεις στις καλοκαιρινές αυλές των TGI Fridays™ από τις 14 Ιουνίου. Το πιο εξωτικό καλοκαίρι της πόλης αρχίζει σύντομα, μείνε συντονισμένος…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ