Resto

Holy Kitchn: Slow food & state of mind

Το Holy Kitchn ήρθε για να μας αποδείξει ότι το delivery μπορεί να είναι γευστικό όσο και ποιοτικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Holy Kitchn

Holy Kitchn: νόστιμο και υγιεινό φαγητό στην πόρτα σου

Αυτό το εστιατόριο δεν είναι συνηθισμένο. Δεν έχει τραπέζια ούτε καρέκλες, έχει, όμως, μία κουζίνα που μαγειρεύει καθημερινά μικρά, νόστιμα αριστουργήματα κι ύστερα τα στέλνει ως την πόρτα μας. Το Holy Kitchn ήρθε για να μας αποδείξει ότι το delivery μπορεί να είναι γευστικό όσο και ποιοτικό. Tο φαγητό του μπορούμε να το απολαύσουμε μόνο μέσω εφαρμογών delivery (e-food και Wolt) – αν και σύντομα θα υπάρξει και υπηρεσία online order για take away παραγγελίες. Το γεγονός αυτό του επιτρέπει να παρέχει υψηλής ποιότητας φαγητό, χωρίς όμως τις αναπόφευκτες επιβαρύνσεις που προκύπτουν από τα κόστη ενός συνηθισμένου εστιατορίου (όπως π.χ. το service).

Holy Kitchn

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει το Holy Kitchn να ξεχωρίζει; Πρώτα από όλα οι πρώτες ύλες. Στο Holy Kitchn πιστεύουν ότι η πρώτη ύλη είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε κάθε πιάτο γι’ αυτό και τις δικές τους τις προμηθεύονται από πιστοποιημένους τοπικούς παραγωγούς, διασφαλίζοντας έτσι την ανώτερη ποιότητα και την ηθική προέλευσή τους. Έπειτα, όλες οι παρασκευές που απαιτούνται γίνονται εδώ, στην επαγγελματική κουζίνα του Holy Kitchn καθημερινά, σε συγκεκριμένες ποσότητες ώστε να είναι πάντα φρέσκες. Ακόμη και οι συσκευασίες δεν έχουν αφεθεί στην τύχη. Αντίθετα έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και να αφήνουν όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Holy Kitchn

Και τώρα ας μιλήσουμε για (καταπληκτικό) φαγητό! Στο Holy Kitchn θα βρεις πληθωρικά burgers με φρεσκοψημένα potato buns που ζυμώνονται χωρίς συντηρητικά, ιδιαίτερες όσο και ολόφρεσκες σαλάτες, αλλά και τα Holy Bowls, μία γαστρονομική πρωτοτυπία του Holy Kitchn όπου αγαπημένες γεύσεις της διεθνούς κουζίνας συνδυάζονται με μια δημιουργική ματιά στο ίδιο μπολ. Το αποτέλεσμα είναι βαθιά comfort food πιάτα όπως το Coconut Curry Chickn (φιλέτο κοτόπουλου ελληνικής εκτροφής με λευκό ρύζι ατμού, κρέμα καρύδας με κίτρινο κάρι, μαύρο σουσάμι, καβουρδισμένα φιστίκια, πίκλα καρότου, κόλιανδρο και πράσινο κρεμμύδι), το Beef Ragu (ζυμαρικά ματσάτα με αργομαγειρεμένα μάγουλα από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής και «μαδημένο» χοιρινό, σε αρωματική σάλτσα ντομάτας) ή η Chicken Tagliata, όπου το φιλέτο κοτόπουλου ελληνικής εκτροφής σερβίρεται με αριστουργηματικές πατάτες σοτέ σε λεμονάτη σάλτσα με σόγια, μέλι και δενδρολίβανο. Πεινάσατε; Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω efood και wolt τώρα κιόλας!

Holy Kitchn

www.holykitchn.gr, Fb: Holy Kitchn, Instagram:@holykitchn

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ