23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

Chick ‘n Fries: Αυτό το κοτόπουλο θα σου μείνει αξέχαστο!

Εδώ θα βρεις φιλέτο στήθους, τέλεια παναρισμένο, σε μορφή strips

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chick ‘n Fries
Chick ‘n Fries
Chick ‘n Fries
Chick ‘n Fries

Στο Chick ‘n Fries στο Μαρούσι για τέλειο τηγανιτό κοτόπουλο

Ο καθένας από εμάς έχει το αγαπημένο του πιάτο, αλλά εάν σας έλεγε κάποιος ότι από εδώ και στο εξής θα τρώγατε ένα μόνο φαγητό, ποιο θα ήταν αυτό; Να είστε σίγουροι ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έλεγαν κοτόπουλο! Τα καλά νέα, μάλιστα, είναι ότι το κοτόπουλο, σε διάφορες εκδοχές, έχει αναδειχθεί σε νέα τάση στο street food.

Το ξεχωριστό Chick ‘n Fries λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο, στον ίδιο χώρο με το Melt, και ήδη μας έχει κλέψει την καρδιά! Πριν σας μιλήσουμε για τις φοβερές του γεύσεις, κρατήστε ότι ναι μεν βρίσκονται δύο «κουζίνες» στον ίδιο χώρο, η μία για burgers και η άλλη για κοτόπουλο, αλλά εσείς μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο.

Κοτόπουλο, λοιπόν. Φιλέτο στήθους, τέλεια παναρισμένο, σε μορφή strips, σε λωρίδες δηλαδή. Με διάφορες ενδιαφέρουσες σος και πεντανόστιμες τηγανιτές πατάτες. Τα τέλεια αυτά strips κοτόπουλου μπορούν να μπουν σε burgers (και αποδομημένα) αλλά και σε box – όπως και να τα προτιμήσετε, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Θα ξετρελαθείτε με το Chick’n Bun Box, που είναι bun με κοτόπουλο, μαγιονέζα και iceberg, ενώ συνοδεύεται από πατάτες και ένα αναψυκτικό, αλλά και με το Finger’s Box, με ψωμάκι, σος, coleslaw, 3 strips κι επίσης πατάτες και αναψυκτικό! Υπάρχουν, βέβαια, κι άλλα τέτοια λαχταριστά box και μάλιστα για δύο, για τέσσερις, ακόμη και για πάρτι! Και μαζί με αυτά και τα φοβερά burgers με strips παναρισμένου φιλέτου στήθους, σαν το ανεπανάληπτο Caesar’s Bun, με τρία strips, μπέικον, Caesar’s σος και iceberg. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε για να απολαύσετε όλες αυτές τις λιχουδιές στον φιλόξενο χώρο του, αλλά υπάρχουν και οι δυνατότητες για take away και delivery μέσω e-Food και Wolt. 

Λεωφόρος Κηφισίας 59, Μαρούσι 15124, 2102209096

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ