23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

Mailo's The Pasta Project: H τέλεια μακαρονάδα που έγινε street food

Φρέσκα ζυμαρικά για τη βόλτα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s

Το Mailo's The Pasta Project συνδυάζει τα φρέσκα ζυμαρικά με την κουλτούρα του street food

Δεν γίνεται να μιλάμε για street food και να μην αναφέρουμε το στέκι που καθιέρωσε στην κατηγορία το αγαπημένο μας φαγητό: τις αχνιστές μακαρονάδες! Δεν είναι ότι πριν το 2019, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Mailo’s στο Κολωνάκι, δεν υπήρχαν μαγαζιά που σου έδιναν τη μακαρονάδα σου σε πακέτο. Υπήρχαν. Αλλά κανένα σαν αυτό. Στο Mailo’s τα ζυμαρικά φτιάχνονται μπροστά σου από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό, στη Mailo’s Fresh Pasta Machine, όπου αποκτούν τα μοναδικά τους σχήματα: rigatoni, campanelle και casarecce. Αφού διαλέξεις το ζυμαρικό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δέκα μοναδικές, ολόφρεσκες και signature σάλτσες οι οποίες φτιάχνονται καθημερινά στην ανοιχτή κουζίνα του Mailo’s με πρώτες ύλες από πιστοποιημένους έλληνες και ιταλούς παραγωγούς. Fresh sauce & fresh pasta, λοιπόν, ολόφρεσκα κάθε μέρα, και μέσα σε λίγα λεπτά κρατάς στα χέρια σου την τέλεια μακαρονάδα.

Ας μιλήσουμε όμως για αυτές τις θεϊκές μακαρονάδες… Οι θαμώνες του Mailo’s (και είναι πολλοί) ορκίζονται στη νοστιμιά του Beef Ragu, και πώς να μην το κάνουν; Με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας που λιώνει στο στόμα, αυτή η μακαρονάδα είναι δύσκολο να σε αφήσει ασυγκίνητο. Το ίδιο ισχύει και για το Parmesan Chicken, όπου η πλούσια κρέμα παρμεζάνας μπλέκεται με κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν. Όσο για το Pastitsio, με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά και απίστευτα κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών, αυτό έρχεται σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις των pasta lovers! Αν, όμως, ψάχνεις εκείνη τη μακαρονάδα που φωνάζει «Ιταλία», σου προτείνουμε την Pesto Genovese, με αυθεντικό πέστο βασιλικού.

Ειδικά για τους ερωτευμένους, όμως, το Mailo’s παρουσιάζει μία limited edition μακαρονάδα, αφιερωμένη στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η Valentine’s pasta έχει μία πλούσια “hot” pink sauce και πληθωρικά meatballs και θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Mailo’s από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου.

Όλες τις μακαρονάδες του Mailo’s μπορείς να τις παραγγείλεις αποκλειστικά μέσω Wolt, να τις πάρεις take away για να τις απολαύσεις συνεχίζοντας τη βόλτα σου ή να τις ευχαριστηθείς επιτόπου σε ένα από τα 26 καταστήματα Mailo’s, που συνεχώς αυξάνονται – σύντομα και στη δική σου γειτονιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ