23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

Junky the Foodtruck: Η καντίνα-Mini Cooper που σερβίρει από τα πιο νόστιμα «βρόμικα» της πόλης

Tο νέο «βρόμικο» στέκι της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Junky the Foodtruck
Junky the Foodtruck
Junky the Foodtruck
Junky the Foodtruck
Junky the Foodtruck

Junky the Foodtruck: το «βρόμικο» της Κολοκοτρώνη σερβίρεται μέσα από μία καντίνα... Mini Cooper!

Αποκλείεται να έχετε περάσει πρόσφατα από την οδό Κολοκοτρώνη στο ιστορικό κέντρο και να μην έχετε προσέξει το νέο «βρόμικο» στέκι της πόλης. Άνοιξε τα Χριστούγεννα και λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο που εξυπηρετεί όσους εργάζονται ή βολτάρουν στην καρδιά της Αθήνας, μέχρι και τους ξενύχτηδες. Mιλάμε φυσικά για το απόλυτα ινσταγκραμικό Junky the Foodtruck, το οποίο από την πρώτη στιγμή κέρδισε τα βλέμματα όλων των περαστικών στην περιοχή και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αφού το σερβίρισμα του πελάτη γίνεται μέσα από μια καντίνα-αυτοκίνητο Mini Cooper!

Το Junky the Foodtruck χρησιμοποιεί ολόφρεσκα υλικά και δημιουργεί πρωτότυπες γεύσεις, ιδανικές για να σας «κρατήσουν» στη διάρκεια της ημέρας αλλά και να ολοκληρώσουν με τον πιο νόστιμο τρόπο τη νυχτερινή σας έξοδο. Όλα τα σάντουιτς είναι έξτρα περιποιημένα και γενναιόδωρα, με χειροποίητα ψωμάκια ατμού, που ανάλογα την όρεξή σας μπορεί να έχουν σουβλάκι, ταλιάτα, λουκάνικο, τσορίθο, πανσέτα, κοτομπουκιές, ακόμα και (το δικό τους) χειροποίητο vegan λουκάνικο. Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το Γίγας βρόμικο μέσα σε ψωμάκι σε σχήμα… Μini Cooper (είναι για 3 άτομα!)

Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε, προτείνουμε ένα Jack Sparrow με πανσέτα, τυρί, λάχανο-καρότο, πατάτες και Jack Daniels σος ή ένα Spetzofai, με σπετζοφάι (λουκάνικο χωριάτικο, κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινη και κόκκινη πιπεριά), μους φέτας και πατάτες! Φυσικά δεν λείπουν και τα hot dog, σαν το Mexican, με λουκάνικο τσορίθο, νάτσος, γουακαμόλε και σος τσένταρ!

Όλες τις παραπάνω λιχουδιές μπορείτε να τις απολαύσετε καθημερινά από τις 14.00 μέχρι αργά το βράδυ, είτε take away, είτε delivery μέσω e-food, wolt και Box.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ