Θεματα

Food Truck: Η πιο διάσημη κινητή καντίνα της πόλης μετατρέπει κάθε event σε μία αξέχαστη γιορτή

Αναλαμβάνει κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση, από ένα πάρτι, μια βάφτιση ή έναν γάμο μέχρι corporate events με χιλιάδες καλεσμένους

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Food Truck

Food Truck: η πρώτη καντίνα της Ελλάδας με γνήσιο «φαγητό του δρόμου» μετατρέπει κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση σε ένα αξέχαστο street food party

Αρχές του 2015, το νέο μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα: «είναι μία καντίνα φοβερή, που κάθε τόσο σταθμεύει και σε άλλο σημείο. Τέτοιο νόστιμο street food δεν έχεις ξαναφάει!». Και κάπως έτσι, η Αθήνα άρχισε να ψάχνει στις γειτονιές της την καντίνα του αστροφυσικού Γιώργου Γληνού. To Food Truck ήταν η πρώτη καντίνα της Ελλάδας με γνήσιο «φαγητό του δρόμου» (και μάλιστα υγιεινό!), αφού το φαγητά του παρασκευάζονται σε τέσσερις ρόδες και τρώγονται επί τόπου.

Γιώργος Γληνός
Γιώργος Γληνός

Μέσα στα χρόνια που κύλησαν το νόστιμο αυτό Food Truck εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο. «Πάρκαρε» για έναν χρόνο στο «Νιάρχος», πήρε ξανά τους δρόμους, εμπλούτισε το μενού του, απέσπασε πολλά βραβεία (μεταξύ των οποίων το “Top Street Food” από το Restaurant 100 και το Estia Award για το καλύτερο Street Food) και πλέον δεν χρειάζεται να παραμονεύουμε στις γειτονιές για να το βρούμε, αφού μπορεί να έρθει ακόμη και στον… κήπο μας!

Food Truck
Μερίδα φαλάφελ

Εκτός από το γεγονός ότι το Food Truck σταθμεύει σε μερικές από τις πιο διάσημες «συναντήσεις» της πόλης (όπως για παράδειγμα στο “Meet Market” όπου έχει πάντα μία θέση), αναλαμβάνει επίσης κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση, από ένα πάρτι, μια βάφτιση ή έναν γάμο μέχρι corporate events με χιλιάδες καλεσμένους. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γληνός: «Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη για εμάς».

Ποντιακοί γκεζλεμέδες
Ποντιακοί γκεζλεμέδες
Burrito Baja California
Burrito Baja California

Όσο για το μενού, η ναυαρχίδα του είναι οι ξακουστοί ποντιακοί γκεζλεμέδες: μια ατομική πίτα με εκλεκτά υλικά σε χειροποίητο φύλλο που φτιάχνεται μπροστά στον πελάτη. Είναι μια λιχουδιά που έφαγε πρώτη φορά ο Γιώργος όταν γύρισε τη Μεσόγειο με τη μοτοσικλέτα στα 26, και του «έμεινε». Τους γκεζλεμέδες του δεν θα τους βρείτε πουθενά αλλού! Ακόμη, αφράτα burgers, λαχταριστά hot dogs, πληθωρικά burritos, δροσιστικό παγωτό μηχανής ή όποια άλλη street food λιχουδιά επιθυμείς εσύ για την εκδήλωσή σου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πάντα μαγειρεύονται με τις καλύτερες και ολόφρεσκες, μόνο ελληνικές, πρώτες ύλες και μάλιστα επί τόπου, πράγμα που σημαίνει ότι το μενού προσαρμόζεται ακριβώς στις επιθυμίες αλλά και στον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη. Έτσι, χάρη σε αυτό το νόστιμο Food Truck κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση μετατρέπεται αυτόματα σε ένα Street food party, το οποίο οι καλεσμένοι θα θυμούνται για καιρό ως «εκείνο το φοβερό party με την καντίνα»!

www.foodtruck.cooking, 6932333615, Fb: Food Truck, Instagram:@foodtruckgr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ