23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

The Sopranos Pizza: Ιταλικό street food στη γειτονιά του Κολωνακίου

Έχει λίγους μήνες που άνοιξε και είναι ήδη στέκι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Sopranos Pizza
The Sopranos Pizza
The Sopranos Pizza
The Sopranos Pizza
The Sopranos Pizza
  • Μαρασλή 21
  • 2107291438

The Sopranos Pizza: το νέο ιταλικό στέκι στο Κολωνάκι

Η αλήθεια είναι ότι έλειπε από τη γειτονιά του Κολωνακίου ένα αυθεντικό ιταλικό στέκι, μια ζεστή «παρέα» για τις ώρες ή και τις ημέρες που λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει από εκεί. Το The Sopranos έχει λίγους μόνο μήνες που άνοιξε, από τον Σεπτέμβριο, και έχει ήδη καταφέρει να γίνει αγαπητό σε πολύ κόσμο. Πριν περάσουμε στα νόστιμα που μας προσφέρει, σημειώστε το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας: Από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα και όταν το νοσοκομείο έχει εφημερία, οποιαδήποτε ημέρα, και Κυριακή, από τις 6 το πρωί έως τις 3 μετά τα μεσάνυχτα.

Στο The Sopranos λοιπόν, όπου η μέρα ξεκινάει από πολύ νωρίς, θα απολαύσετε πραγματικά καλοφτιαγμένο καφέ, από ξεχωριστά χαρμάνια της φημισμένης εταιρείας Barbera ή έναν φυσικό φρεσκοστυμμένο χυμό, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε τέλεια με κάποιο από τα πεϊνιρλί του καταλόγου, όπως τον φανταστικό συνδυασμό με μπέικον, αυγό, σάλτσα san marzano και μοτσαρέλα. 

Το δυνατό σημείο του The Sopranos βέβαια, στο οποίο τα πάντα είναι χειροποίητα, είναι η πίτσα, με ζυμάρι που έχει ωριμάσει για δύο ημέρες. Θα σας προτείνουμε κάποιες γεύσεις, αλλά θα ξεκινήσουμε με αυτήν για την οποία θα σας μιλούσε κι ένας πραγματικός γνώστης: Μαργαρίτα. Με σάλτσα san marzano, μοτσαρέλα και βασιλικό. Μια πίτσα που δεν είναι «φορτωμένη» με πολλά υλικά και που δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε τη φρεσκάδα και την ποιότητα των υλικών, αλλά και την άριστη τεχνική! Τη Μαργαρίτα εκτός από ολόκληρη μπορείτε να την πάρετε και σε κομμάτι, αλλά σημειώστε και αυτές: την υπέροχη Tartufo με σάλτσα τρούφας, λάδι τρούφας, φρέσκα μανιτάρια, παρμεζάνα, μοτσαρέλα και ρόκα, την πεντανόστιμη Arabiata, με λουκάνικο, μοτσαρέλα, σάλτσα san marzano, πιπεριές και μπούκοβο, αλλά και την ξεχωριστή Porchetta, με καπνιστό χοιρινό που κόβεται εντός του καταστήματος!

Στο The Sopranos, με τους φιλόξενους και ευγενέστατους ανθρώπους, θα βρείτε ακόμη εξαιρετικές φοκάτσια (και σε vegan ή vegetarian επιλογές), σάντουιτς που φτιάχνονται την ώρα της παραγγελίας σας, καθώς επίσης και πιο ελαφριά αλλά εξίσου δυναμωτικά γεύματα, όπως γιαούρτι με φρούτα του δάσους αλλά και εξαιρετική σαλάτα με πλιγούρι. Να θυμάστε ότι όλα αυτά τα ωραία μπορείτε να τα απολαύσετε όχι μόνο περνώντας από τη γειτονιά, αλλά και στο γραφείο ή στο σπίτι, μέσα από τις πλατφόρμες delivery Wolt και e-Food.

  • Μαρασλή 21
  • 2107291438

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ