Subbie: Εκεί που το αγαπημένο μας sandwich μετατρέπεται σε premium εμπειρία
Ζυμωτό ψωμί, τέλειο ψήσιμο και αλλαντικά πρώτης ποιότητας
Tο νέο street food στέκι της πόλης
Όλοι αγαπούν τα sandwiches. Όμως, για να καταφέρει να φτιάξει κανείς ένα πραγματικά νόστιμο sandwich, πρέπει να επιλέξει τα σωστά υλικά. Το στοίχημα είναι ακόμη πιο μεγάλο, όταν στόχος είναι το sandwich να είναι και πρωτότυπο και ποιοτικό. Το Subbie, το νέο street food στέκι, ανταποκρίθηκε στη μεγάλη πρόκληση δημιουργώντας το βασίλειο του sandwich μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Ζυμωτό ψωμί, τέλειο ψήσιμο και αλλαντικά πρώτης ποιότητας δίνουν τις βάσεις για τη δημιουργία των διαφόρων εκδοχών sandwich του Subbie. Οι δημιουργοί του, ο Παναγιώτης και ο Βαγγέλης, μαζί με τον chef Μάρκο Μαρματάκη έχουν διαλέξει κάποια από τα πιο εκλεκτά υλικά της μεσογειακής κουζίνας και τα έχουν συνδυάσει με μοναδικό τρόπο με αποτέλεσμα το αγαπημένο σε όλους concept του sandwich να πάει σε άλλο επίπεδο. Άλλωστε, είναι λάτρεις του είδους από «κούνια» και έτσι έχουν εντοπίσει το κλειδί για το τέλειο sandwich, το ψωμί. Γι’ αυτό τον λόγο, φροντίζουν να παρασκευάζουν το ψωμί εξ ολοκλήρου στο κατάστημα. Ακόμη και τα αλλαντικά κόβονται τη στιγμή που θα παραγγείλει ο πελάτης. “Mortadella Pistacchio”, “ Meat the Caprese”, “I Love Cyclades ” είναι μόνο μερικοί από τους «ψαγμένους» συνδυασμούς του μενού του καταστήματος. Όποια επιλογή και να κάνεις, μην παραλείψεις να τη συνοδέψεις με κάποιο από τα Subbie’s Signature Cocktails, τα οποία υπογράφει ο Παναγιώτης Φράγκος. Το design του χώρου κινείται στην ίδια φιλοσοφία: σύγχρονο, προσεγμένο και οικείο. Με όνομα που προέρχεται από τον συνδυασμό του δημοφιλούς submarine sandwich και της charcuterie, το Subbie αποδεικνύει ότι το σωστό το sandwich δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση αλλά θέλει τους μαστόρους του. Και εδώ τους βρήκε!