Resto

Mexico καλεί Χαλάνδρι

Frozen Margaritas και καυτές πιπεριές στο ολοκαίνουργιο Ancho

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61641-123497.jpg

Αν σου αρέσει η πικάντικη και εξωτική Μεξικάνικη κουζίνα, πρέπει σύντομα να επισκεφθείς το νέο εστιατόριο. Στο Ancho Mexican Grill, που μόλις κατέφθασε στο Χαλάνδρι, ακούσαμε ότι κυκλοφορούν αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις με τα όλα τους. Burritos, tacos, nachos, tortillas, quesadillas, chili con carne και φυσικά μεθυστικές frozen margaritas, σου ανοίγουν την πόρτα στα μυστικά του μεξικάνικου streed food.

n

Παράλληλα όμως στο Ancho δίνουν έμφαση και στην υγιεινή πλευρά του θέματος, μιας και στην κουζίνα τους ο φούρνος μικροκυμάτων και ο καταψύκτης απαγορεύονται, ενώ χρησιμοποιούνται σκεύη μιας χρήσεως πλήρως βιοδιασπώμενα, που παράγονται από φυσικό ζαχαροκάλαμο. Να σημειώσουμε ότι για τις περισσότερες συνταγές, επιστρατεύονται αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές, όπως chipotle, ancho, habanero, piquin, morita!

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, 210 6801097, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12.00- 02.00

ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY

INFO
Ancho
Λειτουργία: Ανοικτό μεσημέρι

Αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, σε στυλ street food και με έμφαση στην υγιεινή πλευρά. Στις περισσότερες συνταγές χρησιμοποιούνται αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές, όπως chipotle, ancho και habanero. Στα must φυσικά οι frozen margaritas αλλά και τα quesadillas. Καλές τιμές.  2ο κατάστημα: Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, 2111831882

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ