- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Beef Briskers: Βρήκαμε το νέο στέκι του χειμώνα. Το επί 10 ώρες σιγοψημένο black angus ήρθε στην Ελλάδα
Το Σύνταγμα απέκτησε το δικό του gourmet - street food
Σάββατο βράδυ και η ιδέα να βγεις στην κοσμοπλημμυρισμένη Αθήνα των εορτών μοιάζει μάλλον κακή ιδέα, επομένως... «ας παραγγείλουμε από αυτό το νέο μαγαζί που άνοιξε στην Περικλέους και διάβασα ότι έχει ένα ιδιαίτερα ψημένο κρέας». Όπως διαπιστώσαμε στην πορεία πρόκειται για το πιο νόστιμο και μαλακό κρέας που θα δοκιμάσεις, ονομάζεται brisket, δηλαδή, μοσχάρι black angus σιγοψημένο για 10 ώρες! Μία ιδιαίτερη γευστική εμπειρία με ένα burger που σίγουρα δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.
Μετά από την πρώτη delivery εμπειρία, σύντομα επισκέφτηκα και το εστιατόριο που βρίσκεται στην Περικλέους, σε έναν προσεγμένο, πεντακάθαρο χώρο με ευγενικούς σερβιτόρους και γρήγορο σέρβις. Όπως έμαθα οι συνταγές των burgers είναι πιστή αναπαραγωγή της συνταγής- σήμα κατατεθέν του Texas. Τα briskers διατίθενται σε 3 μεγέθη, mini, standard και epic και σερβίρονται μαζί με 12 home made σως (bbq/ Jack Daniels κλπ.)
Δοκίμασε τα: New Yorker (καπνιστό τυρί 3μηνης ωρίμανσης, μαγιονέζα και σως Jack Daniels), Colorado Ranch (τυρί cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg και μαγιονέζα), Greek D-light (παραδοσιακή σάλτσα ντάκος, τυρί cottage και κρέμα μπαλσαμικου) και Bollywood Brisket (κάρυ, relish από ντοματίνια και γιαούρτι), ενώ για τους λάτρεις του πικάντικου υπάρχει το Tex-Mex brisket με τυρί τσένταρ, πικάντικη σάλτσα ντομάτας και γιαούρτι-μαγιονέζα sour cream πάνω σε αυθεντικές μεξικανικές τορτίγιες.
Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις και τις σαλάτες του (μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση το μεγάλο μέγεθός τους όταν παραγγείλαμε delivery), ενώ υπάρχει και προσφορά με πατάτες και αναψυκτικό, αλλά και kids menu.
Μετά τη γιορτινή βόλτα στην Ερμού το Briskers σε περιμένει και θα σε ανταμείψει - trust me!
Περικλέους 30, Σύνταγμα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Κορωνησία που δεν είναι νησί, ούτε στεριά, ούτε λίμνη, ούτε ακριβώς θάλασσα
Ο σεφ Αντώνης Μουστάκης έχει δημιουργήσει ένα contemporary μενού που συνδυάζει σύγχρονες γεύσεις και παραδοσιακές πινελιές
Πρόκειται για ένα από τα γνησιότερα concept brunch shops, μπορεί και σε όλη την Ελλάδα
Εδώ όπου η παράδοση συναντά τις νέες γευστικές τάσεις
Κομψότητα και νοστιμιά στο κέντρο της πόλης
Το αντισυμβατικό wine bistro της Θεσσαλονίκης
Χειροποίητα panini και απολαυστικά spritz στην πλατεία Αριστοτέλους
Εδώ η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή
Η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Κλείστε θέση στο πάσο και παρακολουθήστε πώς παρασκευάζονται πιάτα
Το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει μεταμορφωμένο
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους
Από τις πιο αυθεντικές σελίδες στο καλοκαιρινό, ροδίτικο οδοιπορικό σου
Η Νίκη Σπανού έχει καταφέρει να κάνει το Μεϊντάνι της αρχηγείο, στρατηγείο και κατσαρόλα αναφοράς για όποιον αναζητά τη βεριτάμπλ γεύση της παράδοσης στη Ζαγορά
Σου σερβίρει με τη βούλα την πιο αυθεντική γεύση της Λήμνου
Ψαράκια, χταποδάκια, καλαμαράκια και λοιπά καλοκαιρινά δίπλα στη θάλασσα
Εδώ που η κατσαρόλα δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ για να μπει στη φωτιά
Το νέο στέκι της πόλης για νόστιμο φαγητό και χαλαρά cocktails
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.