Resto

Dry Caffe & Spuntino, ένα στέκι για όλες τις ώρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316282-623763.gif

Πολιτισμένο και φινετσάτο, με μια ιδιαίτερη αύρα που θα σε καλωσορίσει με το που θα ανοίξεις την πόρτα του. Εδώ οι άνθρωποι θέλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω και το κάνουν με την ψυχή τους. Οι πρώτες ύλες είναι αδιαπραγμάτευτα άριστες. Ο καφές είναι πραγματικά εξαιρετικός. Λέγεται Lavazza-Tierra, είναι από τους καλύτερους κόκκους Arabica και προέρχεται από αγροκτήματα βιώσιμης ανάπτυξης πιστοποιημένα από το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Rain Forest Alliance.

image

Η λίστα κρασιών είναι πλούσια και προσεκτικά επιλεγμένη. Οι μισές ετικέτες έρχονται από μικρούς ελληνικούς αμπελώνες και οι άλλες από τη Φλορεντία και την Τοσκάνη. Οι γεύσεις είναι κι αυτές ξεχωριστές. Από τις ιδιαίτερες πίτσες μέχρι τα tartar σολομού, τα gourmet σάντουιτς και τις δροσερές σαλάτες. Και καθώς spuntino σημαίνει συνοδευτικό, όποιο ρόφημα κι αν επιλέξετε, θα συνοδεύεται από ένα εξαίρετο σνακ και όχι κάτι πρόχειρο. Ο καφές σας, για παράδειγμα, θα σας σερβιριστεί μαζί με homemade μπισκοτάκια, το κρασί σας με προσούτο ή σολομό. Παντού υπάρχει το κάτι παραπάνω, μια δόση γενναιοδωρίας, φυσικά και σε εξυπηρέτηση. 

image

info: Κουμπάρη 5, Πλ. Κολωνακίου, 210 3628782, Ανοιχτά καθημερινά 07.00-12.00, Σαββατοκύριακα 10.00-19.00, fb: DRY Caffe & Spuntino

INFO
Dry Caffe & Spuntino

Μικρό, ζεστό, φιλικό με αέρα Βόρειας Ιταλίας και πεντανόστιμα σνακ για όλες τις ώρες και τα γούστα. Εκτός από τσιαπατάκια με σαλάμι, μίνι μπριός με προσούτο, μπαγκέτες με μοτσαρέλα και ντομάτα, θα βρεις και κάποια κρύα πιάτα που κάνουν θραύση (πες ναι στο μαριναρισμένο σολομό και στις καταπληκτικές ιταλικές πίτσες του!). Ο καλοφτιαγμένος καφές και η ενημερωμένη λίστα κρασιού, ανήκουν επίσης στα δυνατά του σημεία.

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ