- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το λαχταρούσε πολύ ο Βασίλης αυτό το μαγαζί και το δούλευε καιρό στο μυαλό του. Μίλαγε γι’ αυτό και λάμπανε τα μάτια του, έφτιαχνε το μενού και γελάγανε και τα μουστάκια του-όλα όσα πιάσανε τα αυτιά μου πριν λίγο καιρό που μιλάγαμε είναι ο ορισμός της φαγοποτικής ακολασίας.
Το καινούργιο του, λοιπόν, λέγεται Überness (μια λέξη που χρησιμοποιεί όταν θέλει να πει για κάτι που του αρέσει πολύ, το καλυτερότερο σαν να λέμε), είναι πανέτοιμο και ανοίγει μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανή ημέρα μάλλον η Παρασκευή 8 Απριλίου. Αναμένεται κοσμοσυρροή, τόσο από αυτούς που τον λατρεύουν και τον ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνει, όσο κι από τους άλλους που θα φτάσουν μέχρι εκεί μόνο και μόνο για να έχουν τη χαρά να πουν «ήμουν κι εγώ εκεί» και να το «θάψουν» μετά στα social.

Κάτω στην Κεντρική Λαχαναγορά, με διακόσμηση που περιλαμβάνει πλαστικές καρέκλες του γύφτου, λάμπες νέον αλλά και πιο εντυπωσιακά εναλλακτικά κομμάτια σύγχρονης άποψης. Όλα μαζί θα ποντάρουν στο απλό, λαϊκό και χύμα καθώς και το ίδιο το φαγητό-χοτ ντογκς, μπιφτέκια, τηγανητά κοτόπουλα και παντσέτες ποντάρει στην εκτόνωση της βαθιάς, αρχέγονης πείνας. Καλή αρχή λοιπόν, περισσότερα μόλις το δοκιμάσω…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.