Αυτοκινηση

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Διερευνητικά βήματα» από το πλήρωμα της Car Center με τα χρώματα της Athens Voice

Δύο διαφορετικά τερέν και αντίστοιχες προκλήσεις είχε η πρώτη επίσημη ημέρα δράσης του Ράλλυ Ακρόπολις.

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο: Το Shakedown και η πρώτη επίσημη Ειδική Διαδρομή στο ΟΑΚΑ

Το πλήρωμα του Car center, Νώντας Καρανικόλας - Γιώργος Κακαβάς με Ford Fiesta Rally3, πήραν μέρος στο Shakedown, την ανεπίσημη δηλαδή Ειδική Διαδρομή, όσο και στην 1η Ε.Δ. του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό.

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ξεκίνησε με τον εντυπωσιακότερο τρόπο. Τόσο στην αναγνωριστική, ανεπίσημη διαδρομή, που αποκαλείται Shakedown και χρησιμοποιείται για μία πρώτη γεύση των πληρωμάτων από τις συνθήκες του αγώνα, όσο και στην πρώτη επίσημη Ειδική Διαδρομή στο ΟΑΚΑ, το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η αθρόα προσέλευση του κόσμου.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Θεατές κάθε ηλικίας κατέκλεισαν το Shakedown στη Λυγαριά Φθιώτιδας, κάτι που σχολιάστηκε από όλα σχεδόν τα πληρώματα, τα οποία εκστασιάστηκαν επίσης όταν κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο μεγαλοπρεπές Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτές τις συνθήκες ο Νώντας με τον Γιώργο έκαναν ό,τι έπρεπε εκμεταλλευόμενοι την γνώση που αποκόμισαν ώστε να μάθουν όσο καλύτερα γίνεται το Ford Fiesta Rally3, ενόψει του αγώνα, του οποίου η πραγματική δράση ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Η Athens Voice, που στηρίζει την επικοινωνία της συμμετοχής, θα σας ενημερώνει αναλυτικά.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Τη συμμετοχή του Car Center στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις υποστηρίζουν οι εταιρείες HB BODY (συστήματα μίξεως χρωμάτων αυτοκινήτων), Castrol (λιπαντικά), Inter Cars (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Mediapharm (φαρμακευτικά προϊόντα) και ΛΟΞΑΣ A.E. (εξοπλισμοί συνεργείων αυτοκινήτων).

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε: «Η πρώτη ημέρα του Ακρόπολις ήταν ουσιαστικά ένα πεδίο επίσημων δοκιμών, μια και μας δόθηκε ευκαιρία να δούμε το αυτοκίνητό μας σε πραγματικές συνθήκες. Κατά την διάρκεια του Shakedown παρατηρήσαμε την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή σε χωμάτινο οδόστρωμα, και προχωρήσαμε σε μερικές ρυθμίσεις κυρίως στον τομέα των φρένων και τις αναρτήσεις. Στην Υπερειδική του ΟΑΚΑ, πήγαμε προσεκτικά γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, το γεμάτο με κόσμο ΟΑΚΑ ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός που τιμά το Ράλλυ ακρόπολις μια και έφερε τόσο πολύ κόσμο να παρακολουθήσει το σπορ που αγαπάμε. Πλέον βλέπουμε την επόμενη ημέρα, και προσωπικά εκτιμώ ότι ο πραγματικός αγώνας αρχίζει αύριο, βασικά μετά την Ε.Δ. Λουτράκι 1».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ