Αυτοκινηση

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΕΚΟ Rally Acropolis 2022

Θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει τον 10ο φετινό γύρο του θεσμού

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rally Ακρόπολις
© acropolisrally.gr

Στην δεύτερη -μετά την οκταετή απουσία του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι- παρουσία του στο WRC, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει τον 10ο φετινό γύρο του θεσμού, αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό. Και στον οποίο και φέτος η Κωτσόβολος θα είναι επίσημος χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Αναμένεται δε να είναι ένας αγώνας αντάξιος της παγκόσμιας φήμης και λάμψης του, ένας αγώνας που γεννάει συναισθήματα, που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, αλλά και θα έχει με το παραπάνω όλα εκείνα τα στοιχεία που του έδωσαν το προσωνύμιο «The Rally Of Gods». Και δεν θα είναι απλά το σπουδαιότερο φετινό αθλητικό γεγονός της χώρας μας, αλλά δίχως υπερβολή, θα είναι ένα παγκόσμιο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός!

Ο αγώνας με μια ματιά

Το ΕΚΟ Acropolis Rally θα έχει 16 Ειδικές Διαδρομές, που εκτείνονται από το Λουτράκι ως την Ιτέα, και από την Λιβαδειά έως τον «Ταρζάν» εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι νέες σε σχέση με πέρυσι. Το highlight της φετινής διοργάνωσης θα είναι η επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την αναβίωση της μυθικής Υπερειδικής Διαδρομής, εμπρός σε κατάμεστες κερκίδες. Η ΕΚΟ Super Special Stage @ Olympic Stadium θα ανοίξει τον αγώνα στις 20:00 την Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022Και σε αυτό το εντυπωσιακό από κάθε πλευρά γεγονός, η Κωτσόβολος είναι Χορηγός του ΕΚΟ Super Special Stage, ΟΑΚΑ.

Θα ακολουθήσουν 15 Ειδικές Διαδρομές, που θα μοιραστούν σε τρεις ημέρες, ήτοι 6 Ε.Δ. την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, 6 Ε.Δ. το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και 3 Ε.Δ. την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα η τελευταία Ε.Δ. Ελευθεροχώρι 2 το μεσημέρι της Κυριακής, θα είναι και η Power Stage του αγώνα, η οποία μοιράζει επιπλέον βαθμούς στα πέντε πιο γρήγορα πληρώματα. Συνολικά, 70 συμμετοχές  με πληρώματα από 31 χώρες κοσμούν τη λίστα εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε πέρυσι: να διευρύνει τη σπουδαία παρουσία του στο διεθνές στερέωμα, έχοντας ως βάση του μοναδικές εικόνες, απόλυτα ταυτισμένες με την Ελλάδα.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ & ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Η  Κωτσόβολος, εταιρεία με έμμεση καθημερινή σχέση με τους ανθρώπους σε όλη την έκταση της Ελλάδας, είναι ένα brand με υψηλότατη αναγνώριση τόσο σε πρώτη προσέγγιση όταν γεννιούνται ανάγκες προμήθειας εξοπλισμού για την καθημερινότητά μας, όσο και στην οπτική προσέγγιση του σήματος.

Πόσοι από εμάς δεν έχουν γίνει αυτήκοες μάρτυρες σε συζητήσεις που όταν κάποιος ρωτάει ή αναζητεί κάτι, πάντα θα ακουστεί μία προτροπή: «Μπες σε έναν Κωτσόβολο και ζήτα το. Θα το βρεις»! Με αυτό το κοινωνικό χαρακτηριστικό, ο Κωτσόβολος στηρίζει ως χορηγός το μεγάλο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, και υπόσχεται να είναι δίπλα σε κάθε διαδρομή που υπόσχεται ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις!

Η Κωτσόβολος, με στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ εξυπηρέτησης, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών που παρέχεται τηλεφωνικά, με επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι, αλλά και στα 55 Service Points των καταστημάτων Κωτσόβολος πανελλαδικά. Κι όταν χρειαζόμαστε πραγματικά ασύλληπτες ταχύτητες service για μια γρήγορη επισκευή, η υπηρεσία Fix & Go, αναλαμβάνει να μας επιστρέψει έτοιμη τη συσκευή μας μέσα σε μια ώρα. Με την υποστήριξη των εξειδικευμένων τεχνικών της και ενός πρότυπου επισκευαστικού κέντρου 6.000 τ.μ., η Κωτσόβολος εγγυάται ταχύτητα στις επισκευές και υψηλές επιδόσεις για κάθε συσκευή.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Μια απολαυστική διαδρομή!

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της για τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες K+, εμπνευσμένη από το EKO Αcropolis Rally 2022, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που στηρίζει ως επίσημος χορηγός για 2η χρονιά, όπου η άρτια και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη αποτελεί προϋπόθεση για τη μοναδική εμπειρία θεάματος που μας προσφέρει. Αυτή είναι η εμπειρία, η «Ακροπολική εμπειρία» που προσφέρει η Κωτσόβολος όχι μόνο στους φυσικούς επισκέπτες στους χώρους των εκδηλώσεων του αγώνα, αλλά ακόμα και σε εκείνους που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν.

Rally Village ΟΑΚΑ

Το Rally Village των χορηγών -ένας χώρος αφιερωμένος σε διαρκείς δραστηριότητες με μεγάλο ενδιαφέρον- θα λειτουργήσει στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ με αφορμή την διεξαγωγή της ΕΚΟ Super Special Stage, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022. Η Κωτσόβολος θα έχει παρουσία με ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό περίπτερο, πρότυπο Service Point, όπου η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών θα παρέχει δωρεάν* ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για smartphone & tablet, για να απολαμβάνεις υψηλές επιδόσεις στις συσκευές σου, εντός και εκτός Rally! Οι ώρες λειτουργίας για τα activations την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου θα είναι από τις 16:00 έως τα μεσάνυχτα. Μην χάσετε αυτή την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στον προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου της Αθήνας, αλλά και στο εσωτερικό, όπου σας περιμένει ένα μεγαλοπρεπές θέαμα μίξης εικόνων και ήχων!

*δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των ανταλλακτικών

Service Park Λαμία

Αυτό βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, στην είσοδο της πόλης όπως ερχόμαστε από Αθήνα στα αριστερά μας. Ο «Χώρος Θεατών» είναι ο χώρος στον οποίο θα τοποθετηθούν τα περίπτερα των χορηγών και θα φιλοξενηθούν τα activations. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των service των αγωνιστικών οχημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Κωτσόβολος θα έχει παρουσία και εδώ με το πρότυπο Service Point, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς για πλούσια δώρα. Με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αγώνα , οι μέρες και ώρες για τη διεξαγωγή των activations στο Χώρο Θεατών είναι:

* Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου : 17.00 – 24.00
* Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου : 12.00 – 22.00
* Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου : 10.00 – 15.00, ενώ στις 16.00 θα λάβουν χώρα οι απονομές

kotsovolos

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Garage

Δώστε προσοχή σε αυτή την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δραστηριότητα: Co-activation με την διοργάνωση@Service park (9-11/9). Τι είναι; Σε διπλανό χώρο από το περίπτερο με τη λογική service point Κ+, η Κωτσόβολος έχει δημιουργήσει μαζί με την διοργάνωση του EKO Ράλλυ Ακρόπολις ένα δεύτερο περίπτερο, το GarageΕκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να αλλάξουν λάστιχο, ως βοηθοί ενός ειδικού μηχανικού αυτοκινήτων και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Car Service Challenge» για να κερδίσουν δώρα ανάλογα με το χρόνο εκτέλεσης. Συγκεκριμένα, στο Service Park της Λαμίας, θα ζήσεις το Car Service Challenge, όπου μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα πραγματικό service αυτοκινήτου υπό την εποπτεία έμπειρων μηχανικών. Συγκεκριμένα, το ειδικά διαμορφωμένο garage θα φιλοξενεί το ιστορικό Subaru Impreza 555 και μας περιμένει για ένα challenge υψηλής ταχύτητας και επίδοσης.  Η καλύτερη επίδοση της κάθε ημέρας θα κερδίσει 1 κλιματιστικό υψηλών επιδόσεων Toyotomi ErAI.

WRC esports

Το επίσημο παιχνίδι του WRC σε μορφή Tournament, ανοιχτό για όλους τους gamers και λάτρεις των αυτοκινήτων! Kαι να που για μία ακόμα χρονιά φθάσαμε στον παγκόσμιο τελικό που θα γίνει στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στην Αίθουσα Κασσιμάτης, όπου και έχει στηθεί ειδικό Stage στο οποίο θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Πάμε λοιπόν:

  • AR22 Esports presented by Kotsovolos, Greek Final! Ένας διαγωνισμός για Ελλάδα/ Κύπρο από τον οποίο 8 άτομα θα διαγωνιστούν για μία wild card για τον παγκόσμιο τελικό WRC Esports Global Final το απόγευμα της Τετάρτης 07 Σεπτεμβρίου.
  • WRC ESPORTS GLOBALGRAND FINALE” (LAN Event) Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου μεσημέρι, όπου θα διαγωνισθούν οι 8 καλύτεροι του official ESPORTS WRC Championship και ο νικητής του AR22 Esports presented by Kotsovolos FINAL.

Στην αίθουσα Κασσιμάτης του ΟΑΚΑ θα στηθούν εξέδρες στις οποίες θα παρευρεθούν 60-80 άτομα με πρόσκληση μια και το venue δεν θα είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό. Επίσης στον χώρο θα υπάρχει Βάθρο με τα Infinity Gear desktop special edition 2022. Αξίζει να δείτε περισσότερα για όλα τα δρώμενα της Κωτσόβολος εδώ.

Να το ζήσουμε από κοντά!

Η Κωτσόβολος, δεν βρίσκεται απλά στο πλευρό το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ως μία ακόμη χορηγική ενέργεια. Βρέθηκε γιατί πιστεύει στις αξίες του αγώνα, στην ιστορία του, τους ανθρώπους του, αλλά και γιατί γνωρίζει να αγγίζει τον καθένα μας με ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Γιατί είτε στο Rally Village ΟΑΚΑ, είτε στο Service Park στην Λαμία, είτε στις Ειδικές Διαδρομές στην ύπαιθρο, γνωρίζουμε όλοι ότι το όνομα Κωτσόβολος αποτελεί την πύλη για το τεχνολογικό μας ταξίδι, την είσοδό μας σε ένα θαυμαστό κόσμο προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται, σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Και το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 είναι μία καλή ευκαιρία να μάθουμε το σύνολο των υπηρεσιών που μπορεί να καλυτερεύσει την καθημερινότητά μας. Είτε με επίσκεψη στο https://www.kotsovolos.gr/ είτε με την φυσική μας παρουσία σε ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων. Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε εικόνα και ήχο που θα μας βάλει στον ρυθμό του αγώνα.

Η ζωή με την τεχνολογία είναι μια απολαυστική διαδρομή!

Η Κωτσόβολος δεν «πατά φρένο» και συνεχίζει την πορεία υψηλών ταχυτήτων και επιδόσεων για μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ